Αυτό και αν είναι είδηση: «Έσπασε» το εντός έδρας σερί της Ρέξαμ, στην 17η απόπειρα!

Αποτελούσε τη μοναδική ομάδα στο «Νησί» που ως στιγμής δεν είχε χάσει βαθμό εντός έδρας. Κάποια στιγμή το σερί θα «έσπαγε» και εν τέλει αυτό έμελλε να γίνει απέναντι στη Γουόκινγκ. Στην 17η δηλαδή επίσκεψη ομάδας στο «Racecourse Ground».



Αυτό και αν είναι είδηση: «Έσπασε» το εντός έδρας σερί της Ρέξαμ, στην 17η απόπειρα!

Μπορεί η Ρέξαμ να διαθέτει την καλύτερη εντός έδρας συγκομιδή από κάθε ομάδα που αγωνίζονται στις πρώτες πέντε κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου, όμως κάποια στιγμή το σερί της θα «έσπαγε».

Έμελλε εν τέλει να συμβεί απέναντι σε μία καλή ομάδα της National League. Ο λόγος για τη Γουόκινγκ, η οποία διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό της στα play - off, είναι ανταγωνιστική στις αναμετρήσεις της και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο «Racecourse Ground», έφυγε με έναν πολύτιμο βαθμό, μετά το τελικό 2-2.

Επρόκειτο για την πρώτη απώλεια βαθμών της ομάδας του Φιλ Πάρκινσον σε επίπεδο πρωταθλήματος στο «σπίτι» της, μετά από 16 διαδοχικές επικρατήσεις. Γύρισε το ματς, είδε τον Μιούλιν να χρίζεται και πάλι σκόρερ, αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό, σε ένα αποτέλεσμα που ενδέχεται να της στοιχίσει.

Βρίσκεται στο -5 από την κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας και δύο ματς λιγότερα από τη Νοτς Κάουντι, αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι δεδομένο πως η Ρέξαμ υπολόγιζε το εν λόγω ματς ως μία καλή ευκαιρία να πάρει το τρίποντο. Δεν συνέβη και η 17η εξόρμηση ομάδας στο «Racecourse Ground» έμελλε να ολοκληρώσει ένα απίθανο σερί!

Δημήτρης Μανάκος