Έλις Σιμς: Τον Δεκέμβριο δανεικός στη Σάντερλαντ και 60 μέρες μετά, βασικός στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ!

Πριν από δύο μήνες, ο Έλις Σιμς αγωνιζόταν στη Σάντερλαντ με τη μορφή δανεισμού από την Έβερτον. Σχεδόν 60 μέρες μετά, ο Άγγλος επιθετικός ξεκίνησε βασικός στο «Άνφιλντ», στο ντέρμπι της πόλης, λαμβάνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του Σον Ντάις!



Έλις Σιμς: Τον Δεκέμβριο δανεικός στη Σάντερλαντ και 60 μέρες μετά, βασικός στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ!

Γυρνάμε τον χρόνο μία ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Γίνονται γνωστές οι ενδεκάδες από τον Γιούργκεν Κλοπ και τον Σον Ντάις και παρατηρώντας την σύνθεση της Έβερτον, προκύπτει ένα… μη δημοφιλές όνομα.

Στην κορυφή της επίθεσής της βρίσκεται ο Έλις Σιμς. Ένα 22χρονο παιδί, που αν κάποιος δει την πορεία του από το 2018 και έπειτα, θα παρατηρήσει πως έχει περάσει πολλά έως ότου φτάσει να αγωνιστεί ως βασικός, μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα του στην Premier League.

Ξεκίνησε από τη Μάντσεστερ Σίτι, αποκτήθηκε από τα «ζαχαρωτά», αλλά μέχρι και… χθες, ποτέ δεν είχε λάβει μία μεγάλη ευκαιρία. Εν τέλει, έμελλε αυτή να έρθει από τον Σον Ντάις, στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ, με τον Σιμς να ξεκινά βασικός και να αγωνίζεται στο ντέρμπι μέχρι και το 61ο λεπτό.

Δεν φάνηκε, δεν ξεχώρισε, δεν τον βοήθησε προφανώς και ο τρόπος παιχνιδιού της Έβερτον, αλλά η τρίτη του φετινή εμφάνιση στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, είναι γεγονός. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης;

Επέστρεψε στην Έβερτον την 1η Ιανουαρίου του 2022. Ως τότε αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στη Σάντερλαντ, σημειώνοντας επτά γκολ σε 17 ματς. Τι ιστορία και αυτή…

Δημήτρης Μανάκος