Υποδοχή αμέριστης στήριξης από τους οπαδούς της Σίτι και αποδοκιμασίες στον ύμνο της Πρέμιερ (vid)

Μεγάλο «μέτωπο» έχει ανοίξει ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Πρέμιερ Λιγκ λόγω του σοβαρότατου ζητήματος των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Οι οπαδοί της ομάδας υποδέχθηκαν τον Πεπ και τους παίκτες του με τρόπο που κατέστησε σαφές ότι τους στηρίζουν μέχρι τέλους, ενώ, αποδοκιμάστηκε έντονα ο ύμνος της Λίγκας πριν από το ματς με την Άστον Βίλα.  



Υποδοχή αμέριστης στήριξης από τους οπαδούς της Σίτι και αποδοκιμασίες στον ύμνο της Πρέμιερ (vid)

Στο «Etihad», το απόγευμα της Κυριακής ήταν απαραίτητη η νίκη για τους «πολίτες» προκειμένου να μπορούν με θετικό αποτέλεσμα στο τεράστιο ντέρμπι κορυφής το βράδυ της Τετάρτης να προσπεράσουν την Άρσεναλ ακόμα και στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Ο κόσμος της Σίτι ήθελε να σταθεί στο πλευρό της ομάδας μετά απ’ όσα έχουν συμβεί με τις 113 κατηγορίες παραβάσεων στους οικονομικούς κανονισμούς της Πρέμιερ και εκατοντάδες οπαδοί επιφύλαξαν υποδοχή στην αποστολή πριν από το ματς με τους «χωριάτες».

Μάλιστα, κατά την ανάκρουση του ύμνου της Λίγκας πριν από την πρώτη σέντρα στο παιχνίδι, ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες από τις εξέδρες, με την κόντρα πλέον να είναι ορθάνοιχτη…

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης