Ο Άνταμ Ντέιβις το έκανε ξανά – Απέκρουσε πέναλτι του Μιούλιν και μας θύμισε τον... Τόνεϊ! (vid)

Πριν από μερικές μέρες, ο Άνταμ Ντέιβις είχε μιλήσει στο England365, αναφορικά με το γεγονός πως αποτελεί τον μοναδικό γκολκίπερ που έχει αποκρούσει πέναλτι του Ιβάν Τόνεϊ. Πλέον, κατέγραψε ακόμη μία σημαντική επέμβαση από τα «11» βήματα, οδηγώντας τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην πρόκριση επί της Ρέξαμ!



Ο Άνταμ Ντέιβις το έκανε ξανά – Απέκρουσε πέναλτι του Μιούλιν και μας θύμισε τον... Τόνεϊ! (vid)

Και κάπου εδώ, το παραμύθι της Ρέξαμ έλαβε τέλος, με τους Ουαλούς να αποκλείονται από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας, «πληρώνοντας» το γεγονός πως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής τους δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Άνταμ Ντέιβις από τα «11» βήματα.

Ο Πολ Μιούλιν αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό ποδοσφαιριστή της Ρέξαμ. Τον πρώτο σκόρερ της, τον μοναδικό παίκτη της που έχει συμμετάσχει σε 20+ γκολ τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Αυτός ισοφάρισε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο FA Cup, αλλά όταν ήρθε η ώρα να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του ξανά από το σημείο του πέναλτι (ευστόχησε στο πρώτο), δεν τα κατάφερε.

Νικήθηκε από τον Άνταμ Ντέιβις και αστόχησε από τα «11» βήματα, για 10η φορά στην καριέρα του! Όσον αφορά τον Ουαλό γκολκίπερ; Πιθανώς να τον θυμάστε, μιας και πριν από μερικές μέρες, είχε μιλήσει αποκλειστικά στο England365, για το γεγονός πως αποτελεί τον μοναδικό τερματοφύλακα από κάθε χώρα του πλανήτη, που έχει αποκρούσει πέναλτι του Ιβάν Τόνεϊ!

Πλέον, προσέθεσε ένα ακόμη στη συλλογή του, το οποίο έμελλε να αποκλείσει τη Ρέξαμ και να δώσει την πρόκριση στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, για τον επόμενο γύρο του FA Cup.

Δημήτρης Μανάκος