«Εκτοξεύθηκε» η… σπανιότητα γκολ/αγωνιστικά λεπτά του Μοχάμεντ Σαλάχ!

Στο χειρότερο επίπεδο της τελευταίας πενταετίας και με διαφορά από την δεύτερη χειρότερη, είναι η επίδοση που καταγράφει φέτος ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε επίπεδο σκοραρίσματος/αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα της Λίβερπουλ!  



«Εκτοξεύθηκε» η… σπανιότητα γκολ/αγωνιστικά λεπτά του Μοχάμεντ Σαλάχ!

Το «βασιλικό» συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι στην Μύκονο, με τους ανθρώπους της ομάδας να ταξιδεύουν στο ελληνικό νησί για να βάλει ο «Φαραώ» την υπογραφή του και να παραμείνει με σφοδρή του επιθυμία στο Μέρσεϊσαϊντ, μέχρι στιγμής έχει πάρει… μορφή κατάρας.

Ο Αιγύπτιος αστέρας που απουσίασε και από το Μουντιάλ του Κατάρ, έχει κινηθεί σε τρομερά ρηχά νερά στην Πρέμιερ Λιγκ αυτούς τους μήνες που έχει διανύσει ο φετινός «Μαραθώνιος». Τα γκολ έρχονται με το… σταγονόμετρο, όπως συμβαίνει άλλωστε και με τον Ντάργουιν Νούνιες, με απόντες τους Ντίας, Ζότα και Φιρμίνο, με αποτέλεσμα ο Σαλάχ να έχει καταγράψει την χειρότερη επίδοση της 5ετίας στο κομμάτι του γκολ.

Πιο συγκεκριμένα, πλέον βρίσκει δίχτυα κάθε 254’ παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο, με δεύτερη χειρότερη επίδοση να είναι κατά 100 λεπτά μικρότερη, στα 152 της χρονιάς που η ομάδα του Κλοπ πανηγύρισε το πρώτο της πρωτάθλημα έπειτα από 30 χρόνια!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης