Ενημέρωση… καθησυχασμού προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της Σίτι

Ο Φεράν Σοριάνο, εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι, μετέφερε προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, το μήνυμα που θέλησε να τους στείλει το μεγάλο αφεντικό, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, προκειμένου άπαντες να ηρεμήσουν και να μην γίνονται συνεχώς συζητήσεις στο εσωτερικό του συλλόγου για το ζήτημα με τις κατηγορίες περί τις 133 οικονομικές παραβάσεις της Πρέμιερ Λιγκ.  



Ενημέρωση… καθησυχασμού προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της Σίτι

Στη Σίτι ήταν λογικό να χρειάζονται ορισμένες εξηγήσεις οι ποδοσφαιριστές, το επιτελείο του Πεπ, ακόμα και οι υπάλληλοι του κλαμπ στο προπονητικό κέντρο.

Άλλωστε, όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, η πλειοψηφία όσων απασχολούνται στον σύλλογο ενημερώθηκαν μέσω των ειδήσεων και των social media για τη μεγάλη ιστορία που ξέσπασε και δεν είχαν την παραμικρή ιδέα, ούτε είχαν αντιληφθεί κάποια ιδιαίτερη κινητικότητα των ανθρώπων της ομάδας.

Ο εκτελεστικός διευθυντής, Φεράν Σοριάνο, φέρεται να μίλησε με ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα το απόγευμα της Δευτέρας προκειμένου να τους μεταφέρει μήνυμα από το μεγάλο αφεντικό, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, ώστε άπαντες να καθησυχάσουν και να ενημερωθούν πως οι ιθύνοντες αισιοδοξούν για την αίσια έκβαση της υπόθεσης.