Αν μετρούσαν μονάχα τα ματς του 2023, η Νότιγχαμ Φόρεστ… έκανε πρωταθλητισμό και η Λίβερπουλ πήγαινε προς Τσάμπιονσιπ!

Με μόλις έναν βαθμό στα παιχνίδια του νέου έτους σε αυτό τον ένα μήνα και κάτι παραπάνω που έχουν διεξαχθεί ματς της Πρέμιερ Λιγκ για το 2023, η Λίβερπουλ έχει την χειρότερη επίδοση απ’ όλες τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Και αυτή που έχει καταφέρει τα περισσότερα στο ίδιο χρονικό διάστημα, είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ!  



Αν μετρούσαν μονάχα τα ματς του 2023, η Νότιγχαμ Φόρεστ… έκανε πρωταθλητισμό και η Λίβερπουλ πήγαινε προς Τσάμπιονσιπ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ αρχίζει και ξεμένει από ιδέες και ευελπιστεί να γυρίσει ο διακόπτης με κάποιον τρόπο που ίσως να μην μπορεί να βρει αυτή τη στιγμή ή να μην είναι εφικτό να του έρθει στο μυαλό.

Οι «κόκκινοι» απογοητεύουν συνεχώς, στο γήπεδο έχουν κάκιστη εικόνα, δεν μπορούν να επιβληθούν των αντιπάλων τους και να δείξουν ανωτερότητα και κυριαρχία, με αποτέλεσμα μέσα στο 2023 να έχουν μονάχα έναν βαθμό!

Κάπως έτσι, αν μετρούσε η συγκομιδή των ομάδων στο νέο έτος, η Λίβερπουλ θα ήταν στην τελευταία θέση, με την πρωτοπόρο να προκαλεί τεράστια έκπληξη!

Μετά και το απροσδόκητο, βάσει του τρόπου με τον οποίο εξασφαλίστηκε, «τρίποντο» απέναντι στην Λιντς, η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα της Λίγκας – σε 5 ματς, με ορισμένες άλλες να έχουν 6 κι άλλες 4 – κάνοντας… «πρωταθλητισμό»!