Ο Μαντσίνι φέρεται να είχε υπογράψει κρυφό συμβόλαιο με άλλα χρήματα στη Σίτι!

Ανάμεσα στις κατηγορίες για την οικονομική διαχείριση της Μάντσεστερ Σίτι και την δήλωση ψευδών στοιχείων, φέρεται να υπήρχε κρυφό συμβόλαιο με άλλα χρήματα από αυτά που παρουσιάστηκαν στα επίσημα έγγραφα και αυτό αφορούσε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι!  



Ο Μαντσίνι φέρεται να είχε υπογράψει κρυφό συμβόλαιο με άλλα χρήματα στη Σίτι!

Από το ρεπορτάζ του SkySports αναφέρθηκε πως ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα για τα οποία το κλαμπ του Μάντσεστερ έχει αναστατώσει όλη την Πρέμιερ Λιγκ και έχει βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, υπάρχουν ενδείξεις για… κρυφά συμβόλαια.

Αυτό σημαίνει πως άλλα είχαν υπογραφεί επίσημα και είχαν δηλωθεί στα επίσημα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου κι άλλα τελικά ίσχυαν! «Προπονητής με 4ετή παρουσία ανάμεσα στο 2009 και το 2018 φέρεται να είχε υπογράψει κι άλλο κρυφό συμβόλαιο με διαφορετικά χρήματα ως απολαβές στην ομάδα» ανέφερε το SkySports.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι εκείνος που είχε βρεθεί στην τεχνική ηγεσία για μια τετραετία μέσα στο διάστημα των 9 ετών που διερευνήθηκε εξονυχιστικά!

Με τον Ιταλό στο «τιμόνι» η Σίτι επέστρεψε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 44 ολόκληρα χρόνια, το 2012 με το πιο δραματικό φινάλε όλων των εποχών στην Πρέμιερ Λιγκ.