Κριστιάνο Ρονάλντο: Ένα χρόνο μεγαλύτερος, αλλά πόσα άλλαξαν σε 365 ημέρες;

Σε ένα μικρό χωριό, κοντά στην πόλη Φουνσάλ, πρωτεύουσα του νησιού Μαδέρα, έμελλε να έρθει στη ζωή ο Κριστιάνο Ρονάλντο Ντος Σάντος Αβέιρο. Παρά τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η μοίρα του επεφύλασσε να γίνει μια μέρα ένας από τους καλύτερους αθλητές που είδε ποτέ ο ποδοσφαιρικός πλανήτης! Πλέον, μπορεί να αισθάνεται πως ξεπέρασε και την πιο δύσκολη ημερολογιακή χρονιά της καριέρας του…



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ένα χρόνο μεγαλύτερος, αλλά πόσα άλλαξαν σε 365 ημέρες;

Τα χρόνια έχουν περάσει και ο χρόνος δεν είναι ποτέ αμείλικτος, ανεξάρτητα από το ποιος βρίσκεται απέναντί του. Ακόμη και αν αυτός ονομάζεται Κριστιάνο Ρονάλντο. Ακόμη και αν μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, τον άνθρωπο με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία των εθνικών ομάδων, έχοντας ξεπεράσει τον Αλί Νταί και κάποιον με περισσότερα από 60 χατ-τρικ σε ολόκληρη την καριέρα του.

Όποιος και αν είσαι, στη «μάχη» με το χρόνο, υπάρχει φαβορί και αυτό δεν είσαι εσύ. Στις 5 Φεβρουαρίου του εκάστοτε ημερολογιακού έτους, ο Πορτογάλος το διαπιστώνει και το επιβεβαιώνει. Μεγαλώνει, ο χρόνος τον προσπερνά και όσο και αν το σώμα του παραμένει αψεγάδιαστο, εξαιτίας του τρόπου ζωής του, η φράση «κάθε πέρυσι και καλύτερα», αποκτά όλο ένα και μεγαλύτερο νόημα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.bnsports.gr