Τσέλσι: Σταθερότητα στην άμυνα, φουλ των αλλαγών στην επίθεση

Όση εμπιστοσύνη προσφέρουν στον Γκρέιαμ Πότερ οι Τιάγκο Σίλβα και Μπενουά Μπαντιασίλ στα μετόπισθεν, άλλο τόσο ο κόουτς της Τσέλσι επέλεξε στο ματς με την Φούλαμ ν' ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, δίχως όμως να βρει τη λύση για το γκολ...  



Τσέλσι: Σταθερότητα στην άμυνα, φουλ των αλλαγών στην επίθεση

Σε αντίθεση με τον Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ που ήταν εκτός αποστολής κι έμεινε εκτός λίστας του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Χακίμ Ζίγιεχ πήρε φανέλα βασικού και αγωνίστηκε με σθένος παρά το γεγονός πως η μεταγραφή του στην Παρί «ναυάγησε», πιθανότατα με υπαιτιότητα των Λονδρέζων.

Ο Μαροκινός πήρε θέση στις πλευρές της επίθεσης, με τον Χάβερτς στην κορυφή, τον Μούντρικ στο άλλο άκρο και τον Μέισον Μάουντ λίγο πιο πίσω τους.

Κι όμως, όλοι άλλαξαν, πέραν του Γερμανού που έβγαλε όλο το 90λεπτο απέναντι στην Φούλαμ. Ο Γκρέιαμ Πότερ θέλησε να κάνει αλλαγές και να δοκιμάσει πρόσωπα και καταστάσεις, δίχως όμως να φέρει αποτέλεσμα όλο αυτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαντουέκε πέρασε από το 46' στη θέση του εξαφανισμένου και κάκιστου Μούντρικ. 

Παρά τα όποια πατήματά του στην αντίπαλη περιοχή, ο πρώην επιθετικός της Αϊντχόφεν δεν είχε ουσία. Αργότερα αποχώρησαν και οι Ζίγιεχ και Μάουντ για να περάσουν στις θέσεις τους οι Στέρλινγκ και Ντάτρο Φοφανά, αλλά το αποτέλεσμα ήταν... μηδενικό. Όπως το σκορ.

Και ο βαθμός με τέτοια μετριότατη εικόνα μετά από μια μεταγραφική περίοδο όπου ο Μπόελι έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, μόνο καλό δεν κάνει στις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν...

Κώστας Ζάλιαρης