Περνάει με «διπλό» η Νοτς Κάουντι, πολλά γκολ στο Γουίλντστον – Ντάγκεναμ!

«Ψαγμένες» επιλογές αυτό το Σαββατοκύριακο από τον Big Ben, ρίχνοντας την προσοχή του στην 5η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.  



Περνάει με «διπλό» η Νοτς Κάουντι, πολλά γκολ στο Γουίλντστον – Ντάγκεναμ!

Μπορεί να μιλάμε για μία Λίγκα, η οποία δεν είναι καν επαγγελματική, όμως αυτό δεν σημαίνει πως το στοίχημα και οι προβλέψεις του Big Ben θα περιοριστούν εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Είναι η πρώτη άλλωστε, μη επαγγελματική κατηγορία, το επίπεδο έχει ανέβει και φέτος, είναι η πρώτη φορά, που η National League προβάλλεται και σε Live Streams.

Ώρα για ποντάρισμα λοιπόν, με δύο «ψαγμένες» επιλογές. Πρώτο ματς, αυτό της Νοτς Κάουντι με την Τορκί. Της πρωτοπόρου δηλαδή της βαθμολογίας, η οποία φιλοξενείται στο «Plainmour», με στόχο το τρίποντο, ώστε να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας της από τη Ρέξαμ.

Είναι 20 ματς αήττητη, για 1η φορά στην ιστορία της και θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα, θα καταφέρει να κερδίσει την Τορκί, που σαφώς και είναι ανεβασμένη με 10 βαθμούς στα 12 τελευταία παιχνίδια.

Τέλος, η δεύτερη επιλογή του Big Ben αφορά την αναμέτρηση ανάμεσα σε Γουίλντστον και Ντάγκεναμ. Σκοράρουν πολύ αμφότερες, τα 5 τελευταία παιχνίδια τους είναι πάντα… Over 2,5 και θεωρεί πως ήρθε η ώρα να τα κάνουν έξι!

Η πρόταση του Big Ben:

Τορκί – Νοτς Κάουντι 2 και Over 2,5

Γουίλντστον – Ντάγκεναμ Over 2,5