Υπέροχος Μιούλιν, μπήκε στο γήπεδο με ακουστικά για να ενισχύσει την ενημέρωση γύρω από τον αυτισμό (pic)

Ο Πολ Μιούλιν της Ρέξαμ έδωσε ένα υπέροχο παράδειγμα στο ματς απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με το παιδί του που είναι το φάσμα του αυτισμού και φόρεσε κι εκείνος ακουστικά για να μειωθεί το ερέθισμα των δυνατών ήχων, φροντίζοντας για την ενίσχυση της ενημέρωσης του κόσμου γύρω από την νευροαναπτυξιακή διαταραχή.  



Υπέροχος Μιούλιν, μπήκε στο γήπεδο με ακουστικά για να ενισχύσει την ενημέρωση γύρω από τον αυτισμό (pic)

Η Ρέξαμ έφτασε κοντά σε νέο θαύμα στο Κύπελλο Αγγλίας, όμως, στο 90’ + 4’ δέχθηκε γκολ και αναγκάζεται με το τελικό 3-3 να παίξει ρεβάνς με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την πρόκριση στους «16».

Ο Πολ Μιούλιν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο παρέα με τον γιο του, που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. Μαζί του, φόρεσε κι εκείνος ακουστικά για τη μείωση των ερεθισμάτων από τους δυνατούς ήχους. Φόρεσε και παπούτσια με το λογότυπο της ενημέρωσης για την νευροαναπτυξιακή διαταραχή, αφιέρωσε το γκολ του σε αυτό το θέμα και θέλησε να τονίσει μέσω social media πως:

«Το γεγονός πως ο γιος μου είναι στο φάσμα του αυτισμού, δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι δυνατό και χαρούμενο παιδί. Απλά θα υπάρχουν ορισμένα εμπόδια που θα ξεπερνιούνται».

Μπράβο, Μιούλιν!  

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης