Λισάντρο Μαρτίνες: Οι άλλοι με το πόδι, αυτός με το... δεμένο του κεφάλι! (vids)

Τρομερή εμφάνιση, MVP της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μία ακόμη απόδειξη πως δεν φοβάται κανέναν. Ο λόγος φυσικά για τον Λισάντρο Μαρτίνες, που ακόμη και με δεμένο κεφάλι, έδειξε πως αποτελεί εγγύηση για τα μετόπισθεν των «κόκκινων διαβόλων»!



Λισάντρο Μαρτίνες: Οι άλλοι με το πόδι, αυτός με το... δεμένο του κεφάλι! (vids)

Θα αναρωτηθεί κανείς… «Πώς είναι δυνατόν ο Λισάντρο Μαρτίνες να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η ομάδα του κέρδισε με 3-0 εκτός έδρας»…

Απολύτως φυσιολογική απορία, αλλά αν έχει κανείς εικόνα από το ματς με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, μπορεί πλήρως να το δικαιολογήσει. Και αυτό διότι ο Αργεντινός στόπερ ήταν εκπληκτικός.

Βρέθηκε στην κορυφή όλων των στατιστικών κατηγοριών, από όσους παίκτες συμμετείχαν στην αναμέτρηση και απέδειξε για ακόμη μία φορά πως δεν φοβάται κανέναν. Χάνει σε ύψος, κερδίζει σε… καρδιά και χαρακτηριστικότερη απόδειξη από το γκολ του με κεφαλιά απέναντι στην Άρσεναλ, δεν υπάρχει.

Αισίως, το απέδειξε και κόντρα στους «κόκκινους» στο «Σίτι Γκράουντ», όταν σε μονομαχία που ο αντίπαλός του «μπήκε» με το πόδι, εκείνος έβαλε το κεφάλι του. Το δεμένο κεφάλι του. Μία σημαντική λεπτομέρεια που σαφώς και κάνει την διαφορά…

Δημήτρης Μανάκος