Τεράστια η διαφορά του Πόουπ από τους υπόλοιπους γκολκίπερ στην Ευρώπη!

Ο Νικ Πόουπ μπορεί να κόστισε μόλις 10 εκατ.λίρες στην Νιούκαστλ, όμως έχει ήδη αποδείξει πως οι «καρακάξες» πέτυχαν… τζακ-ποτ με την απόκτησή του. Η συμβολή του είναι καθοριστική στην φετινή, τρομερή παρουσία της ομάδας, τη διεκδίκηση ευρωπαϊκού «εισιτηρίου» μέσω της Πρέμιερ και την ευκαιρία για τον τελικό του Λιγκ Καπ.  



Τεράστια η διαφορά του Πόουπ από τους υπόλοιπους γκολκίπερ στην Ευρώπη!

Ο Άγγλος τερματοφύλακας έχει καταφέρει να διατηρήσει 16 φορές απαραβίαστη την εστία του σε κάθε διοργάνωση, μετά και το 1-0 επί της Σαουθάμπτον στον πρώτο ημιτελικό του φετινού Carabao Cup.

Για να βρεθεί ο δεύτερος από τα υπόλοιπα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, πρέπει να φτάσουμε στο -5 και τον αριθμό των 11 clean sheets που μετράει ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Στα 10 είναι ο Άλεξ Μέρετ της εντυπωσιακής Νάπολι στην Ιταλία, ενώ, ο πρώτος τερματοφύλακας από την Πρέμιερ Λιγκ που προσπαθεί ν’ αυξήσει τις επιδόσεις του στο κομμάτι της απαραβίαστης εστίας, είναι ο Κέπα των 5 αγώνων!

Λίγο πιο πάνω εντοπίζεται και ο Μανουέλ Νόιερ (7) προτού χάσει το υπόλοιπο της σεζόν στην Bundesliga, ενώ στα 2 είναι ο Μάικ Μάινιαν της Μίλαν.