Η τρέλα του Ζιντσένκο που χάθηκε στις αγκαλιές των οπαδών, οι κραυγές και η ηγετική ομιλία (vids)

Ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο … το ζει! Έντονα! Έχοντας ρόλο στο τρίτο και καθοριστικό γκολ στο 90’ του ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ, ο Ουκρανός φουλ μπακ ξέσπασε, χάθηκε στις αγκαλιές του κόσμου και έβγαλε κραυγή… τίτλου, μόλις ο VAR αποφάσισε ότι όλα ήταν νόμιμα στη φάση με τον Ενκέτια. «Αυτά τους είπα, δεν έπρεπε να υπάρχει κάτι που θα μετάνιωναν…» σχολίασε για την ομιλία του πριν την έναρξη του ματς.  



Η τρέλα του Ζιντσένκο που χάθηκε στις αγκαλιές των οπαδών, οι κραυγές και η ηγετική ομιλία (vids)

Ο Ζιντσένκο από την έναρξη της σεζόν έχει βρει ένα τρομερό κλίμα και έχει «κουμπώσει» απίστευτα στην Άρσεναλ, συμβάλλοντας στην πορεία πρωταθλητισμού που κάνει η ομάδα του Αρτέτα.

Στο ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ ήταν εκείνος που από αριστερά – και όντας απόλυτα καλυπτόμενος – έκανε το γύρισμα προς τον Τροσάρ, από την κόντρα στον οποίο η μπάλα έφτασε στον Ενκέτια που γύρισε το πόδι του για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα.

Αρχικά ο Ζιντσένκο πήγε και χώθηκε στις αγκαλιές των οπαδών στην εξέδρα, έπειτα έβγαλε κραυγή… τίτλου μόλις ο VAR αποφάσισε ότι το γκολ ήταν κανονικό, ενώ, σχολίασε στην κάμερα την ομιλία του προς τους υπόλοιπους λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού. «Τους είπα ότι θα μετρούσε η επιθυμία, η δίψα για την επιτυχία. Δεν θα έπρεπε να έχουν να μετανιώσουν για κάτι όταν θα έφτανε η στιγμή ν’ αποσυρθούν. Θα πρέπει να το απολαύσουν όλοι αυτό που συμβαίνει και να το φτάσουν μέχρι τέλους» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης