Μαχρέζ: Ο μοναδικός παίκτης από το υπάρχον ρόστερ της Σίτι με γκολ απέναντι στην Γουλβς στο «Έτιχαντ»! (vid)

Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, μιας και η πρόσφατη προϊστορία της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουλβς έχει απόλυτα «γαλάζιο» χρώμα, όμως ο Ριγιάντ Μαχρέζ είναι ο μοναδικός παίκτης από το υπάρχον ρόστερ του Πεπ Γκουαρδιόλα που έχει σκοράρει απέναντι στους «λύκους» στο «Έτιχαντ»!



Μαχρέζ: Ο μοναδικός παίκτης από το υπάρχον ρόστερ της Σίτι με γκολ απέναντι στην Γουλβς στο «Έτιχαντ»! (vid)

Είναι προφανές πως η πρόσφατη προϊστορία της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουλβς αναδεικνύει την διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων. Οι «πολίτες» μετρούν δύο συνεχόμενες νίκες επί των «λύκων» και θέλουν να τις… τριτώσουν, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να αναζητά το 2ο γκολ της καριέρας του κόντρα στο σύνολο του Λοπετέγκι, σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ωστόσο, το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι το γεγονός πως από το υπάρχον ρόστερ, μόνο ένας παίκτης των «πολιτών» έχει σκοράρει απέναντι στους «λύκους» εντός έδρας.

Μόνο ο Ριγιάντ Μαχρέζ, ο οποίος αποτελεί το μοναδικό ποδοσφαιριστή που βρίσκεται ακόμη στο ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι και έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στη Γουλβς.

 

Πρόκειται για μία παράδοση… δεκαετίας. Μία παράδοση που κρατά τουλάχιστον από το 2011 και έπειτα, με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, τον Ραχίμ Στέρλινγκ, τον Ντεντόκερ και τον Κόαντι να είναι οι παίκτες που έχουν σημειώσει τα γκολ της, στο «Έτιχαντ», απέναντι στη Γουλβς, από το 2017 και μετά.

Δημήτρης Μανάκος