Ο Μούντρικ ξεσήκωσε τον κόσμο της Τσέλσι (vid)

Τέτοια σβελτάδα στα πόδια, τέτοιες κινήσεις, τέτοια ορμή προς την αντίπαλη περιοχή, ο κόσμος της Τσέλσι είχε καιρό να δει και γι' αυτό... πετάχτηκε από τη θέση του με τον Μικάιλο Μούντρικ στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ. 



Ο Μούντρικ ξεσήκωσε τον κόσμο της Τσέλσι (vid)

Ο Ουκρανός εξτρέμ έκανε ντεμπούτο με την μπλε φανέλα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης του «Άνφιλντ» το μεσημέρι του Σαββάτου και έδειξε από την πρώτη στιγμή πως είναι αποφασισμένος να πετύχει πολλά πράγματα. 

Ο Μούντρικ ταλαιπώρησε τον Τζέιμς Μίλνερ με αποτέλεσμα ο Κλοπ να τον βγάλει από το παιχνίδι, είχε τεράστια ευκαιρία για γκολ με τη μπάλα να φεύγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών, είχε καλές συνεργασίες με τον Τσικουεμέκα, με τον τελευταίο να μην τις εκμεταλλεύεται και γενικότερα ήταν μια τεράστια πνοή φρεσκάδας για την Τσέλσι. 

Το γεγονός πως σε 35' συμμετοχής στο ματς με τους «κόκκινους» είχε 7 κερδισμένες μονομαχίες, 4 επαφές με τη μπάλα στην περιοχή του Άλισον, 4 ανακτήσεις της κατοχής και 2 επιτυχημένες ατομικές ενέργειες κόντρα σε αντιπάλους, προετοιμάζουν τον κόσμο των «μπλε» για πολύ καλύτερα πράγματα στη συνέχεια. 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης