Καλό το αήττητο σερί, αλλά η ισοπαλία «πονάει» την Νιούκαστλ

Στο 0-0 έμειναν Νιούκαστλ και Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο, με τις «καρακάξες» να βρίσκονται στο -3 από την Σίτι με παιχνίδι περισσότερο, έχοντας και την Γιουνάιτεντ να τις απειλεί στην 4άδα... Το κορυφαίο αήττητο σερί στην Πρέμιερ από Άγγλο προπονητή αυτό τον αιώνα σημείωσε ο Χάου με 15 παιχνίδια...  



Καλό το αήττητο σερί, αλλά η ισοπαλία «πονάει» την Νιούκαστλ

Η Νιούκαστλ έδειξε ξανά πόσο οργανωμένη ομάδα είναι και πόση ενότητα παρατηρείται στο παιχνίδι της όσον αφορά τα τρεξίματα και τις αλληλοκαλύψεις. 

Ο Έντι Χάου, όμως, δεν έβλεπε την αποτελεσματικότητα και την έφεση στο σκοράρισμα μπροστά από την αντίπαλη εστία. Οι τελικές στο στόχο ήταν από τους Μπερν και Ζοέλιντον δίχως ιδιαίτερη ανησυχία για τον Γκουαΐτα. 

Η Πάλας δεν είχε αγχώσει τον Πόουπ, αλλά παράλληλα δεν είχε διατρέξει ιδιαίτερους κινδύνους. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χάου ήξερε ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει επιθετικά, αλλά άργησε, αφού οι Σεντ – Μαξιμέν και Ίσακ μπήκαν μονάχα για το τελευταίο 20λεπτο.

Οι «καρακάξες» εμφάνισαν μεγάλη αδυναμία εκμετάλλευσης των καλών στιγμών που έφτιαξαν στα αντίπαλα καρέ και μάλιστα, θα ευγνωμονούν τον Πόουπ για την τρομερή επέμβαση που πραγματοποίησε σε σουτ του Ματετά στο 73'!

Το τελικό 0-0 δεν ικανοποίησε καθόλου την Νιούκαστλ, παρά το γεγονός πως ο Έντι Χάου έφτασε στα 15 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ δίχως ήττα, το μεγαλύτερο σερί Άγγλου κόουτς στο κορυφαίο πρωτάθλημα αυτό τον αιώνα, ξεπερνώντας τα 14 ματς του Άλαν Πάρντιου στο ίδιο κλαμπ, από το 2011...

Κώστας Ζάλιαρης