Θέλει να «σπάσει» παράδοση μισού… αιώνα η Νόριτς του Γιαννούλη

Σημαντική είναι η 28η αγωνιστική για τη Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη, η οποία θα επιδιώξει να «σπάσει» μία κακή για την ίδια παράδοση, απέναντι στην Κόβεντρι! Τι πράγμα αφορά αυτή; Το 2Χ2 των «καναρινιών» απέναντί της σε μία σεζόν…  



Θέλει να «σπάσει» παράδοση μισού… αιώνα η Νόριτς του Γιαννούλη

Το τρίτο του παιχνίδι στην τεχνική ηγεσία της Νόριτς ετοιμάζεται να δώσει ο Ντέιβιντ Βάγκνερ, με τον Γερμανό προπονητή να έχει ήδη καταγράψει την πρώτη του νίκη με τα «καναρίνια», με 4-0 απέναντι στην Πρέστον.

Πλέον, ο νέος προπονητής της Νόριτς θέλει να σημειώσει το 2Χ2, αλλά το εγχείρημα δεν είναι απλό. Τουλάχιστον έτσι δείχνει η ιστορία, με τα «καναρίνια» να μην έχουν επικρατήσει δύο φορές, στην ίδια σεζόν, της επικείμενης αντιπάλου τους, τα τελευταία 43 χρόνια!

 

Πότε ήταν η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο; Την σεζόν 1980-81, με αμφότερες ομάδες να αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Τότε, η Νόριτς είχε επικρατήσει με 2-0 στο «σπίτι» της και 1-0 εκτός έδρας. Δεν είχε δηλαδή δεχθεί γκολ.

Φέτος, στο «Κάροου Ρόουντ» η αρχή έγινε με το άνετο 3-0! Μένει να δούμε αν η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί και αν ο Δημήτρης Γιαννούλης, που ξεκίνησε βασικός δις στα πρώτα ματς του Βάγκνερ στο «Νησί», θα «τριτώσει» τις εμφανίσεις του…

Δημήτρης Μανάκος