Η αγκαλιά Κριστιάνο - Μέσι και το... μισάωρο που θέλαμε να δούμε, στο τελευταίο -πιθανόν- ματς τους ως αντίπαλοι! (vids)

Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ απέναντι στη μεικτή ομάδα των Αλ Νασρ και Αλ Χιλάλ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Πορτογάλος απάντησε με πέναλτι, όμως στο τέλος της ημέρας, αυτό που έχει σημασία είναι η αγκαλιά τους πριν το παιχνίδι! Μία χειραψία και μία στιγμή που ήθελε να δει ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης!



 Η αγκαλιά Κριστιάνο - Μέσι και το... μισάωρο που θέλαμε να δούμε, στο τελευταίο -πιθανόν- ματς τους ως αντίπαλοι! (vids)

Μπορεί να μιλάμε για ένα… απλό φιλικό μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της μεικτής ομάδας της Αλ Νασρ με την Αλ Χιλάλ,  μακριά από την Ευρώπη, όμως το πιο σημαντικό από… όλα, ακόμη και από το αποτέλεσμα, είναι οι στιγμές που βρίσκονται κοντά ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι.

 

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο Πορτογάλος μίλησε στον Αργεντινό, ο ένας έδωσε το χέρι του στον άλλον, στάθηκαν για ελάχιστα δευτερόλεπτα αγκαλιά και μετά ακούστηκε το σφύριγμα της έναρξης.

Τρία λεπτά μετά, ο Μέσι έκανε το 1-0 για τους «Παριζιάνους»! Αλλά σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι με τους δύο «θρύλους» εντός αγωνιστικού χώρου, έχει σημασία αυτό στο τέλος της ημέρας;

Στο 34ο λεπτό, έλαβε χώρα η απάντηση! Ο Κριστιάνο έκανε το 1-1 με πέναλτι και όσα θέλαμε να δούμε στο εν λόγω ματς, πραγματοποιήθηκαν στο πρώτο... μισάωρο!

Δημήτρης Μανάκος