Κακό παιδί πάλι ο Τσάκα; Μόνος του απέναντι σε όλη την Τότεναμ, για χάρη του Τίρνι! (vid)

Κανείς δεν κατάλαβε για ποιον λόγο ο Γκρανίτ Τσάκα αποφάσισε να κινηθεί απειλητικά προς… όλη την Τότεναμ, όμως υπάρχει βίντεο που αναδεικνύει το «γιατί». Ο Κίραν Τίρνι περικυκλώθηκε από παίκτες των «spurs» και ο Ελβετός δεν τον άφησε μόνο!  



Κακό παιδί πάλι ο Τσάκα; Μόνος του απέναντι σε όλη την Τότεναμ, για χάρη του Τίρνι! (vid)

Μπορεί ο Μαρτίν Έντεγκααρντ να είναι ο αρχηγός της Άρσεναλ και πιθανώς ο καλύτερος παίκτης της στην τρέχουσα Premier League, όμως ο ηγέτης αυτής της ομάδας, ο άνθρωπος – leader, είναι αναμφίβολα ο Γκρανίτ Τσάκα.

Τόσο εντός, όσο και εκτός 90λέπτου, με τα βίντεο που τον δείχνουν να μιλάει στην προθέρμανση ή με τις αντιδράσεις του κατά τους πανηγυρισμούς, να αναδεικνύουν πώς νιώθει για τον σύλλογο που αντιπροσωπεύει.

Μοναδικό ελάττωμά του είναι το ότι χάνει το μυαλό του. Άλλες φορές δικαιολογημένα και άλλες όχι. Όπως συνέβη στο τέλος του ματς με την Τότεναμ, με τον Ελβετό να κατευθύνεται προς… όλους και τον Μικέλ Αρτέτα να τον συγκρατεί!

Για ποιον λόγο το έκανε όμως; Διότι άπαντες είχαν περικυκλώσει τον Κίραν Τίρνι. Ο Σκωτσέζος είχε γύρω του μόνο παίκτες των «spurs», ο Τσάκα το αντιλήφθηκε και αντέδρασε άμεσα! Δεν φοβήθηκε κανέναν και δεν μπορούμε να σκεφτούμε τι θα συνέβαινε, σε περίπτωση που κανείς δεν τον συγκρατούσε…

 

 

Δημήτρης Μανάκος