Χάνει την Άρσεναλ ο Καζεμίρο – «Στον πρώτο γύρο τους κερδίσαμε χωρίς αυτόν», είπε ο Τεν Χαγκ!

«Διπλό» ήταν το κακό για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Σέλχαρστ Παρκ», με τους «κόκκινους διαβόλους» να μην παίρνουν το τρίποντο στο φινάλε και τον Καζεμίρο να δέχεται κίτρινη κάρτα και να χάνει το ματς με την Άρσεναλ!  



Χάνει την Άρσεναλ ο Καζεμίρο – «Στον πρώτο γύρο τους κερδίσαμε χωρίς αυτόν», είπε ο Τεν Χαγκ!

Άσχημα ήταν τα νέα που προέκυψαν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την εξόρμηση στο «Σέλχαρστ Παρκ», με τον Έρικ Τεν Χαγκ να βλέπει την ομάδα του να ισοφαρίζεται στο 91ο λεπτό από τον Ολίσε, και τον Καζεμίρο νωρίτερα να έχει δεχθεί κίτρινη κάρτα.

Οι κανονισμοί της Premier League λένε πως αν ο ποδοσφαιριστής συμπληρώσει πέντε κίτρινες κάρτες πριν τα μισά του πρωταθλήματος (19η αγωνιστική), τιμωρείται με ένα ματς, το αμέσως επόμενο, ενώ για να χάσει παιχνίδια από την 19η αγωνιστική και μετά λόγω ποινής, πρέπει να φτάσει τις 10 κίτρινες.

Ο Βραζιλιάνος λοιπόν «κιτρινίστηκε» μία αγωνιστική πριν φτάσουμε στο… όριο, με συνέπεια να χάνει το επικείμενο ντέρμπι της Κυριακής (22/1), με αντίπαλο την Άρσεναλ και τον Έρικ Τεν Χαγκ να καλείται να βρει λύση.

Τι επισήμανε με τις δηλώσεις του ο Ολλανδός τεχνικός; Πως οι «κόκκινοι διάβολοι», που αποτελούν και τη μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει την Άρσεναλ στην Premier League, το έκαναν στο «Ολντ Τράφορντ», δίχως τον Καζεμίρο, με τον Βραζιλιάνο τότε να περνά ως αλλαγή στο 80ο λεπτό!

«Τότε τους είχαμε κερδίσει χωρίς αυτόν. Πρέπει να το ξανακάνουμε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Τεν Χαγκ!

Δημήτρης Μανάκος