Στις καθυστερήσεις απέφυγε το σοκ η Λιντς, έξω η Νόριτς του Γιαννούλη

Παλεύοντας μέχρι το φινάλε και έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Λιντς απέφυγε το σοκ και με το 2-2 κόντρα στην Κάρντιφ στην Ουαλία εξασφάλισε ρεβάνς για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας! Εκτός συνέχειας η Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη, αφού στο ντεμπούτο του Βάγκνερ στον πάγκο, ήρθε ήττα (1-0) από την Μπλάκμπερν. Πέρασαν Στόουκ και Ντέρμπι.  



Στις καθυστερήσεις απέφυγε το σοκ η Λιντς, έξω η Νόριτς του Γιαννούλη

Η Κάρντιφ έφτασε μια ανάσα από το μεγάλο το σοκ της ημέρας, προηγήθηκε με δύο τέρματα στην ανάπαυλα κόντρα στην Λιντς του Τζέσι Μαρτς, όμως, η ομάδα της Πρέμιερ σώθηκε στις καθυστερήσεις του ματς!

Οι «bluebirds» στο 24ο λεπτό μετά από τεράστια σύγχυση στα καρέ των «παγωνιών» με τον Στράουκ και τον Ρομπλς, προηγήθηκαν με το γκολ που σημείωσε ο Φίλοτζιν, παίρνοντας προβάδισμα ασφαλείας και πρόκρισης πριν καν φύγει το πρώτο 45λεπτο! Ο Ότζο στο 31' έφυγε στην επίθεση, πάτησε περιοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ και νίκησε ξανά τον πορτιέρε της Λιντς για το 2-0!

Η Λιντς προσπάθησε εξ αρχής στο δεύτερο μέρος να παρουσιάσει κάτι καλύτερο στο χορτάρι και στο 65' ο Ροντρίγκο μείωσε για να προσπαθήσει ν' αγχώσει την Κάρντιφ και να ευνοήσει αυτό την ομάδα του ώστε να μη χαθεί η πρόκριση. Αυτό το γκολ έβαλε τέλος στο σερί των 436 αγωνιστικών λεπτών δίχως σκοράρισμα για τα «παγώνια» στο FA Cup!

Το κλαμπ της πρώτης κατηγορίας είχε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση όταν στο 80' κέρδισε πέναλτι για χέρι που έκανε ο Μπάγκαν σε κενή εστία ώστε να μην επιτρέψει στον Φίρπο να σκοράρει σε κενή εστία! Από την άσπρη βούλα ο Άλνγουικ νίκησε τον Ροδρίγκο, όμως δεν θα τελείωνε εκεί η αναμέτρηση! Στις καθυστερήσεις ο Σόνι Πέρκινς – που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Γουέστ Χαμ – επέδειξε καθαρή και ψύχραιμη σκέψη, κρατήθηκε σωστά για να μην υποδεχθεί οφσάιντ και έκανε όμορφο τελείωμα για να νικήσει τον Άλνγουικ και να γράψει το 2-2 για να οδηγηθούν οι δύο ομάδες σε ρεβάνς για την πρόκριση!

 

 

 

Ο Ντέιβιντ Βάγκνερ θα ήλπιζε να είναι πολύ διαφορετικό το ντεμπούτο του στην άκρη του πάγκου της Νόριτς. Με τον Γιαννούλη βασικό στο αριστερό άκρο της άμυνας, τα «καναρίνια» είδαν στο 31ο λεπτό τον Βέιλ να σκοράρει σε φάση όπου ο Χάνλεϊ έκανε κάκιστο γύρισμα προς τον Κρουλ και οι «ρόβερς» εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση για να προηγηθούν. Το 1-0 δεν άλλαξε κι έτσι τα «καναρίνια» σε αυτή την μεταβατική τους περίοδο έμειναν εκτός FA Cup.

Το Μπρίστολ Σίτι – Σουόνσι πάει σε ρεβάνς, ενώ, η Ντέρμπι δεν είχε κανένα πρόβλημα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάρνσλεϊ με το τελικό 3-0. Στο φινάλε η Γουόλσολ επιβλήθηκε 2-1 της Στόκπορτ και πήρε το «εισιτήριο».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης