Αποθεώθηκε στην επίσημη παρουσίασή του στην Αλ Νασρ ο Κριστιάνο - «Η δουλειά μου στην Ευρώπη τελείωσε»! (vids)

Ήταν επίσημο και πλέον είναι γεγονός! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάστηκε στην Αλ Νασρ και για πρώτη φορά στην καριέρα του, θα αγωνιστεί εκτός Ευρώπης! Αποθεώθηκε από άπαντες στο γήπεδο της νέας του ομάδας και φυσικά αποτελεί τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας.



Αποθεώθηκε στην επίσημη παρουσίασή του στην Αλ Νασρ ο Κριστιάνο - «Η δουλειά μου στην Ευρώπη τελείωσε»! (vids)

Τεράστια αποθέωση, το όνομά του να ηχεί μονίμως στις εξέδρες και ένα ολόκληρο γήπεδο να τον αποθεώνει. Αυτό συνέβη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στην Σαουδική Αραβία, στην επίσημη παρουσίασή του με τη νέα του ομάδα.

Ο Πορτογάλος πάτησε για πρώτη φορά στο γήπεδο της Αλ Νασρ και η συμφωνία μεταξύ τους είναι πλέον επίσημη, με τον Κριστιάνο να αποτελεί την πιο μεγάλη μεταγραφή στην ιστορία της χώρας.

Μένει να δούμε πότε θα είναι διαθέσιμος, με την Αλ Νασρ να αντιμετωπίζει την Αλ Ταέ την Πέμπτη, στις 17:00 ώρα Ελλάδος. Όσον αφορά την Ευρώπη; Ο ίδιος ενημέρωσε πως ο κύκλος... έκλεισε!

«Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος, στις μέρες μας το ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί και είναι πολύ ανταγωνιστικό. Δεν είναι το τέλος της καριέρας μου επειδή ήρθα στη Σαουδική Αραβία. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Έχω δει πολλά παιχνίδια. Ανυπομονώ να παίξω, ακόμα και αύριο αν ο προπονητής μου δώσει την ευκαιρία», ανέφερε ο Κριστιάνο.

Δημήτρης Μανάκος