Γιούλεν Λοπετέγκι: Το μαγικό ραβδάκι του Ισπανού έπιασε τόπο από νωρίς στη Γουλβς!

Ικανός, φιλόδοξος, απαιτητικός, ξεχωριστός, εργασιομανής. Χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να επιβιώσεις στην Premier League. Στοιχεία τα οποία διαθέτει ο Γιούλεν Λοπετέγκι και επιθυμεί να τα μεταλαμπαδεύσει στους ποδοσφαιριστές της Γουλβς. Πρώτο δείγμα, στο μακρύ και δύσβατο μονοπάτι προς τη σωτηρία, θετικό. Διότι ο Ισπανός, δεν είναι τυχαίος... Γράφει ο Άλκης Τσαβδαράς.



Γιούλεν Λοπετέγκι: Το μαγικό ραβδάκι του Ισπανού έπιασε τόπο από νωρίς στη Γουλβς!

Η εικόνα της Σεβίλλης το φθινόπωρο ήταν κακή. Οι Ανδαλουσιανοί έμοιαζαν με ακυβέρνητο καράβι, κάτι που αποτυπώθηκε περίτρανα στην La Liga και στο Champions League. Στον έναν θεσμό παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, στον έτερο προκρίθηκε με το ζόρι ως 3η του ομίλου, μπροστά από την Κοπεγχάγη. Ο Γιούλεν Λοπετέγκι έδωσε ότι ήταν να δώσει μία γεμάτη τριετία στην ομάδα και απολύθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

Η Γουλβς πραγματοποίησε, το ίδιο προαναφερόμενο φθινόπωρο, ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα της ιστορίας της στην Premier League. Μία νίκη σε 10 ματς, δύο νίκες σε 16 αγωνιστικές. Μοιραία βρέθηκε στην τελευταία θέση, όπως μοιραία απολύθηκε ο Μπρούνο Λάζε από το πόστο του. Ο Λοπετέγκι έσπασε την πρωτοκαθεδρία των Πορτογάλων (όχι, όμως, και των Ιβήρων) στον πάγκο των Γουόντερερς. Τώρα, μιας και το φλερτ το 2016 δεν στέφθηκε με επιτυχία. Κι’ αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε το μέλλον της μέχρι πρότινος ουραγού προμηνύεται θετικό.

Διαβάστε την συνέχεια στο www.bnsports.gr