Αντόνιο Κόντε, δεν ήξερες την παράδοση; Βασικός ο Φόρστερ στη Boxing Day = Δέχεται γκολ η ομάδα του!

Την 5η του εμφάνιση σε αναμέτρηση που λαμβάνει χώρα στη Boxing Day πραγματοποιεί τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Φρέιζερ Φόρστερ, ο οποίος και πάλι, δεν μπόρεσε να σταματήσει το αρνητικό σερί του. Ποιο είναι αυτό; To γεγονός πως για 5η διαδοχική φορά δέχεται γκολ στις 26 Δεκεμβρίου!



Αντόνιο Κόντε, δεν ήξερες την παράδοση; Βασικός ο Φόρστερ στη Boxing Day = Δέχεται γκολ η ομάδα του!

Την δεύτερή του εμφάνιση και την πρώτη σε επίπεδο πρωταθλήματος με την φανέλα της Τότεναμ πραγματοποιεί τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Φρέιζερ Φόρστερ, ο οποίος επιλέχθηκε αντί του Ούγκο Γιορίς κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του, για την αναμέτρηση απέναντι στη Μπρέντφορντ.

Επρόκειτο για την 5η εμφάνιση στην καριέρα του στην Boxing Day, με κοινό χαρακτηριστικό όλων των προηγούμενων, με την φανέλα της Σαουθάμπτον, το γεγονός πως ο έμπειρος τερματοφύλακας, πάντα δεχόταν γκολ.

Ένα από την Κρίσταλ Πάλας, τέσσερα και πέντε σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις από την Τότεναμ και τρία από τη Γουέστ Χαμ πέρυσι. Το σερί λοιπόν συνεχίζεται για 5η συνεχόμενη φορά, με τον Φόρστερ να φέρει ευθύνη στο γκολ με το οποίο άνοιξαν το σκορ οι «μέλισσες».

Δεν αντέδρασε σωστά, απέκρουσε πάνω στον Γιάνελτ και η 5η συνεχόμενη Boxing Day που δεν κρατά το «μηδέν», είναι γεγονός!

Δημήτρης Μανάκος