Τρίτη η «χρυσή» γενιά της Κροατίας, στο αντίο του Μόντριτς! (vids)

Την 3η θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου κατακτά η Κροατία, η οποία επικράτησε με 2-1 του Μαρόκου στον «μικρό» τελικό, στο τελευταίο, κατά πάσα πιθανότητα, ματς της καριέρας του με την εθνική του ομάδα!



Τρίτη η «χρυσή» γενιά της Κροατίας, στο αντίο του Μόντριτς! (vids)

Και κάπου εδώ, μία «χρυσή» γενιά αποχαιρετά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αρχηγό της. Ο Λούκα Μόντριτς αποχωρεί από την εθνική ομάδα της Κροατίας, με ψηλά το κεφάλι, έχοντας στείλει την ομάδα του για 2η φορά στο βάθρο σε δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μπορεί να μην κατάφερε να κοντράρει την Αργεντινή και να φτάσει μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ, όμως στον «μικρό» τελικό του θεσμού, έκανε την δουλειά του!

 

Αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά ηγέτης για την Κροατία και παρότι δεν είχε κάποια συμμετοχή στο τελικό 2-1, ήταν από τους κορυφαίους του τελικού. Το σκορ άνοιξε ο Γκβαρντιόλ, ο Ντάρι ισοφάρισε άμεσα και ο Όρσιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με τρομερό σουτ στο 42ο λεπτό.

 

Και αν υπάρχει «όμορφο» αντίο, αυτό ήταν ιδανικό για τον Λούκα Μόντριτς, που στο κατά πάσα πιθανότητα τελευταίο του ματς με την φανέλα της Κροατίας, έπαιξε για ολόκληρο το ενενηντάλεπτο!

Δημήτρης Μανάκος