Οι Ισπανοί… παίρνουν την κατάρα της Αγγλίας

Η τεράστια αποτυχία απέναντι στους Μαροκινούς και ο αποκλεισμός των πέναλτι της φάσης των «16», κάνει την Ισπανία νΆ αρχίσει να πιστεύει πως η κατάρα που κάποτε είχε πέσει ολοκληρωτικά πάνω στην Αγγλία, την «αγκαλιάζει» στη διαδικασία από την άσπρη βούλα σε επίπεδο Μουντιάλ.  



Οι Ισπανοί… παίρνουν την κατάρα της Αγγλίας

Το Μαρόκο για πρώτη φορά στην ιστορία του βρίσκεται στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά το 3-0 κόντρα στην «φούρια ρόχα» στα πέναλτι, μετά τα στείρα 120Ά ποδοσφαίρου, το απόγευμα της Τρίτης.

Ο Μπόνο ήταν ανίκητος, ο Χακίμι με εκτέλεση αλά Πανένκα στο τελευταίο πέναλτι αποτελείωσε την Ισπανία και η ομάδα του Λουίς Ενρίκε παρά τις προπονήσεις που είχε κάνει για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, έμεινε… μετεξεταστέα.

Οι «ταύροι» θα πρέπει νΆ αρχίσουν να σκέφτονται μήπως… γοήτευσαν την κατάρα που έστεκε αποκλειστικά πάνω από την Αγγλία σε ό,τι αφορούσε στη διαδικασία των πέναλτι. Αυτό, διότι έγιναν η πρώτη ομάδα που σημειώνει τέταρτη αποτυχία στη «ρωσική ρουλέτα» σε επίπεδο Παγκοσμίου Κυπέλλου και μάλιστα, έγινε η πρώτη που δεν είχε ούτε ένα γκολ από την άσπρη βούλα όταν κρίθηκε πρόκριση, μετά την Ελβετία του 2006 σε ματς με τους Ουκρανούς ξανά στους «16».