Λουίς Σουάρες: Τέλος εποχής και… κλάμα μπροστά στην ομάδα που κάποτε «δάγκωσε»!

Συνέβη κάτι που δεν περνούσε από τα… πόδια της Ουρουγουάης. Αυτή έκανε το χρέος της. Κέρδισε την Γκάνα και βρέθηκε μία «ανάσα» από τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο αποκλεισμός της όμως ήταν άδοξος. Και ο «μεγάλος» Λουίς Σουάρες, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του!



Λουίς Σουάρες: Τέλος εποχής και… κλάμα μπροστά στην ομάδα που κάποτε «δάγκωσε»!

Τέλος εποχής για τον Λούις Σουάρες με την φανέλα της Ουρουγουάης στα Παγκόσμια Κύπελλα. Ήταν η 4η συμμετοχή του σε Μουντιάλ και η 15η του εμφάνιση αθροιστικά, έχοντας καταγράψει 7 γκολ και 4 ασίστ.

Εξαιρετικά νούμερα, παρότι η ιστορία δεν συνεχίστηκε και στο Κατάρ. Εκεί δεν είχε συμμετοχή σε γκολ, πλην μίας τελικής πάσας στην 3η αγωνιστική, αλλά έκανε ό,τι μπορούσε για να προκριθεί η Ουρουγουάη στην επόμενη φάση.

Δεν έμελλε όμως να συμβεί, παρόλο που για τον αποκλεισμό της… δεν ευθύνεται αποκλειστικά αυτή. Κέρδισε τη Γκάνα, αλλά η Νότια Κορέα προέβη σε ολική ανατροπή κόντρα στην Πορτογαλία, με συνέπεια να πάρει αυτή το εισιτήριο.

Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ βρίσκεται πλέον στον πάγκο και το μαθαίνει. Ξεσπά σε κλάματα. Δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει. Και κάπως έτσι, ολοκληρώνεται μία απίθανη ιστορία, που θέλει τον άνθρωπο που είχε… δαγκώσει τους Γκανέζους πριν από 12 χρόνια, εν τέλει να λυγίζει μπροστά τους!

Ο Σουάρες φεύγει από το Κατάρ και η Νότια Κορέα συνεχίζει στις «16» καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όχι πια δάκρυα όμως για αυτόν, τον μεγάλο ποδοσφαιριστή…

Δημήτρης Μανάκος