Κριστιάνο: «Τα γκολ σε πέντε Μουντιάλ δείχνουν πως όλα μπορούν να γίνουν»!

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στο παγκόσμιο στερέωμα που έχει σκοράρει σε πέντε διαφορετικά Μουντιάλ, είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην στείλει το δικό του μήνυμα, μετά την επίτευξη ενός τεράστιου ρεκόρ!



Κριστιάνο: «Τα γκολ σε πέντε Μουντιάλ δείχνουν πως όλα μπορούν να γίνουν»!

Όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Πορτογαλίας με τη Γκάνα, απλώς ανέμεναν να σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Και το έκανε. Στο 65ο λεπτό, με πέναλτι. Μετά την λήξη, έμαθε, αν και θα το γνώριζε, πως «έγραψε» ιστορία, καθώς κανένας και ποτέ δεν είχε σκοράρει σε πέντε διαφορετικά Μουντιάλ!

Δεν γινόταν λοιπόν να μην το αναρτήσει. Και φυσικά, δεν γινόταν να μην σχολιάσει το επίτευγμά του, θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα.

Δείτε τι έγραψε:

«Το να σκοράρεις σε 5 Παγκόσμια Κύπελλα είναι η επίτευξη ενός άθλου που δεν θα τολμούσα ποτέ να ονειρευτώ, αλλά είναι επίσης απόδειξη ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο. Η περηφάνια που νιώθω όταν εκπροσωπώ την Πορτογαλία συγκρίνεται μόνο με τη χαρά που νιώθω σε κάθε γκολ που σημειώνω για τη χώρα μου, ειδικά όταν μεταφράζεται σε νίκες αφιερωμένες στον λαό μας. Πάμε! Μόλις ξεκινήσαμε…!»

Δημήτρης Μανάκος