Ο κύκλος του Βελγίου και του Μαρτίνεθ έκλεισαν το 2018 και εφικτός στόχος είναι μόνο η… οκτάδα!

Ένα Βέλγιο δίχως ενέργεια, μία ομάδα  δίχως πλάνο και τρόπο ανάπτυξης, έκανε την εμφάνισή της απέναντι στον Καναδά, και παρότι επικράτησε με 1-0, η αίσθησή μου είναι πως δεν μπορεί να πάει μακριά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Και αν, το σύνολο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ συγκαταλέγεται στις 10 που θεωρητικά μπορούν να διεκδικήσουν το Μουντιάλ, τότε σίγουρα είναι η… 10η. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.    



Ο κύκλος του Βελγίου και του Μαρτίνεθ έκλεισαν το 2018 και εφικτός στόχος είναι μόνο η… οκτάδα!

Σε οποιαδήποτε συζήτηση βρεθεί κανείς και αφορά το Παγκόσμιο Κύπελλο και όσα έχουμε δει ως στιγμής στις οθόνες μας, η αλήθεια είναι πως θα ακούσει περίπου 10 διαφορετικές απόψεις, αναφορικά με την ομάδα που μπορεί να κατακτήσει το τουρνουά.

Δεδομένα θα ειπωθούν τα ονόματα της Γαλλίας, βάσει του πιο πλήρες ρόστερ μαζί με την Βραζιλία στο Μουντιάλ, την «Σελεσάο» του Νεϊμάρ, την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι, που μέχρι πρότινος ήταν σε 35 παιχνίδια αήττητη, αλλά το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι κάτι διαφορετικό, την Αγγλία του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, που έκανε το 2Χ2 σε πρεμιέρες για πρώτη φορά στην ιστορία της, την Ισπανία του Λουίς Ενρίκε με αυτό το νεανικό σύνολο, τη Γερμανία, την Ολλανδία και πάει λέγοντας.

Κάπου μέσα σε αυτές, πιθανώς να ακουστεί και το όνομα του Βελγίου. Πρόκειται άλλωστε για μία ομάδα που επικράτησε στην πρεμιέρα της με 1-0, είχε την ουσία, πήρε το τρίποντο και κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Καναδά. 

Διαβάστε όλο το άρθρο στο bnsports.gr