Αγγλία: Πέρασαν μαζί 229 εκατ.λίρες από τον πάγκο! (pic)

Η δύναμη της Αγγλίας δεν αρκείται στους 11 που ξεκινούν στα παιχνίδια, αλλά και στους ανθρώπους που βρίσκονται στον πάγκο. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έκανε τέσσερις αλλαγές ταυτόχρονα στο 6-2 με το Ιράν στην πρεμιέρα της ομάδας στο φετινό Μουντιάλ, με τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τον πάγκο να έχουν αξία 229 εκατ.λιρών!  



Αγγλία: Πέρασαν μαζί 229 εκατ.λίρες από τον πάγκο! (pic)

Τα «τρία λιοντάρια» έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πήραν τη νίκη για να είναι πρωτοπόροι του ομίλου τους μετά και το 1-1 των ΗΠΑ απέναντι στην Ουαλία.

Επόμενη πρόκληση είναι η αναμέτρηση με τους Αμερικανούς το βράδυ της Παρασκευής, ωστόσο, οι Άγγλοι έδειξαν ότι θα πρέπει κάθε αντίπαλη ομάδα να τους υπολογίζει τρομερά και ίσως να … ανησυχεί πολύ.

Στο 71ο λεπτό του αγώνα με το Ιράν, πέρασαν στο ματς οι Ντάιερ, Γκρίλις, Ράσφορντ και Φόντεν. Οι τέσσερίς τους αξίζουν 229 εκατομμύρια λίρες! Κι όμως μπήκαν στο παιχνίδι από τον πάγκο! Και στην προκειμένη, η αξία υπάρχει και στην ποδοσφαιρική τους ποιότητα, με τους Ράσφορντ και Γκρίλις να σκοράρουν ελάχιστα λεπτά μετά.  


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Optus Sport (@optussport)