Ο τελευταίος παίκτης της Σαουθάμπτον που σκόραρε στο «Άνφιλντ» στην Premier League; Ο Μανέ! (vid)

Εντυπωσιακή είναι η παράδοση της Λίβερπουλ απέναντι στη Σαουθάμπτον στο «Άνφιλντ», με τους «κόκκινους» να μην έχουν δεχθεί γκολ τις έξι τελευταίες φορές που υποδέχθηκαν τους «αγίους» σε επίπεδο πρωταθλήματος. Ποια ήταν η τελευταία φορά και ποιος ο τελευταίος παίκτης που σκόραρε απέναντι στο σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ; Ο Σαντιό Μανέ!  



Ο τελευταίος παίκτης της Σαουθάμπτον που σκόραρε στο «Άνφιλντ» στην Premier League; Ο Μανέ! (vid)

Προ των πυλών βρίσκεται πλέον η τελευταία αγωνιστική της Premier League, με την Λίβερπουλ να υποδέχεται τη Σαουθάμπτον και να θέλει να κάνει τέσσερις τις συνεχόμενες νίκες της, σε όλες τις διοργανώσεις, μετά τη νίκη επί της Νάπολι με 2-0, το «διπλό» στην έδρα της Τότεναμ και την πρόκριση στα πέναλτι επί της Ντέρμπι, όταν ο Κουίβιν Κέλεχερ «έγραψε» ιστορία.

Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά για να φτάσει στην διακοπή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι να κάνει ό,τι και τις προηγούμενες πέντε φορές που υποδέχθηκε τους «αγίους». Να σκοράρει αρκετά, να μην δεχθεί γκολ και να επικρατήσει με… χαρακτηριστική ευκολία.

Για την ιστορία, η Λίβερπουλ μετρά 5 συνεχόμενες νίκες στο «Άνφιλντ» απέναντι στη Σαουθάμπτον, έξι ματς που δεν έχει δεχθεί γκολ στην Premier League και συνολικό σκορ τερμάτων… 16-0!

Ποιος ήταν όμως ο τελευταίος παίκτης της Σαουθάμπτον που σκόραρε κόντρα στους «κόκκινους»; Ο Σαντιό Μανέ, πριν από επτά χρόνια, στο 1-1 μεταξύ των δύο ομάδων, με τον Μπεντέκε να ανοίγει το σκορ και τον Σενεγαλέζο να ισοφαρίζει στο 86ο λεπτό και στο επόμενο πεντάλεπτο να έχει δεχθεί κίτρινη και κόκκινη κάρτα…

Δημήτρης Μανάκος