Είχε απάντηση σε όλα η Γιουνάιτεντ και πήρε ρεβάνς με... τεσσάρα από την Βίλα του Έμερι! (vids)

Σε ένα απολύτως… κυκλοθυμικό ματς, μεταξύ πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 4-2 της Άστον Βίλα και πήρε ρεβάνς για την ήττα του πρωταθλήματος, στο ντεμπούτο του Ουνάι Έμερι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν πίσω στο σκορ, αλλά γύρισαν την κατάσταση και συνεχίζουν στο Λιγκ Καπ, έχοντας για «χρυσό» σκόρερ τους τον Μπρούνο Φερνάντες, που τους έδωσε προβάδισμα, ενώ όλα έδειχναν πως θα πάμε στα πέναλτι!



 Είχε απάντηση σε όλα η Γιουνάιτεντ και πήρε ρεβάνς με... τεσσάρα από την Βίλα του Έμερι! (vids)
Μπορεί η Άρσεναλ, η Τσέλσι, η Τότεναμ, η Γουέστ Χαμ και αρκετές ακόμη ομάδες της Premier League να μην πήραν πολύ σοβαρά το Λιγκ Καπ, γνωρίζοντας αποκλεισμούς, την ώρα που η Λίβερπουλ προκρίθηκε στα πέναλτι επί της Ντέρμπι, όμως την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε τις δηλώσεις του Χάρι Μαγκουάιρ πριν το ματς.

«Πάμε να το πάρουμε», δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων», που κλήθηκε ξανά στην Εθνική Αγγλίας και η αλήθεια είναι πως η ομάδα του αρνήθηκε να αποκλειστεί από το Λιγκ Καπ απέναντι στην Άστον Βίλα, επικρατώντας με 4-2, έπειτα από ένα τρομερό δεύτερο μέρος.

Και το λέμε αυτό διότι οι γηπεδούχοι έκαναν μία κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και εν συνεχεία, έμειναν πίσω στο σκορ δις στην επανάληψη, με τον Γουότκινς να δίνει προβάδισμα στους «χωριάτες» στο 49’.

Η απάντηση όμως ήρθε άμεσα, με τον Μαρσιάλ να κάνει το 1-1 ακριβώς στην επόμενη φάση, ώστε να επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό, ένα τέταρτο αργότερα…

Στο 61ο λεπτό, ο Νταλότ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, και έξι λεπτά μετά, ο Μάρκους Ράσφορντ ισοφάρισε και πάλι, δείχνοντας πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει σφυγμό και θέλει… ρεβάνς.

Εν τέλει, πήρε τη νίκη με γκολ του Μπρούνο Φερνάντες, που σούταρε και κόντραρε πάνω στον Μινγκς, που αποκλείστηκε από το Κατάρ, στο 78ο λεπτό και θα συνεχίσει στον θεσμό, ενώ ο Ουνάι Έμερι βιώνει την πρώτη του ήττα στον πάγκο της Άστον Βίλα και την 5η συνολικά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε 11 ματς, βλέποντας τον ΜακΤόμινεϊ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 91'!

Δημήτρης Μανάκος