«Κερνούσε» ο Μάντισον και… έπινε η Λέστερ στο «Γκούντισον Παρκ»! (vids)

Την πρώτη της νίκη επί της Έβερτον μετά από μία τριετία πανηγύρισε η Λέστερ, η οποία πήρε ένα πολύ σημαντικό «διπλό» κόντρα στα «ζαχαρωτά», πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση (0-2). Σκόρερ ο Τίλεμανς και ο Μπαρνς, δύο ασίστ ο Μάντιστον, ισόβαθμες πλέον οι δύο ομάδες στους 14 βαθμούς!



«Κερνούσε» ο Μάντισον και… έπινε η Λέστερ στο «Γκούντισον Παρκ»! (vids)

Την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα φρόντισε να επιβεβαιώσει με ιδανικό τρόπο η Λέστερ στο «Γκούντισον Παρκ», με τις «αλεπούδες» να επικρατούν με 2-0 της Έβερτον και να την «πιάνουν» στους 14 βαθμούς.

Για να φτάσουμε όμως στην πρώτη νίκη της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς επί των γηπεδούχων μετά από το 2019, χρειάστηκε τόσο ο Γουόρντ να πραγματοποιήσει την πιο μεστή του εμφάνιση το τελευταίο διάστημα, και ο Τίλεμανς να σκοράρει σε κομβικό σημείο, με τον Χάρβεϊ Μπαρνς να δίνει τέλος στο ματς στο 86’.

Ο Ντάκα αστόχησε στο 4ο λεπτό, η κεφαλιά του Κόαντι εξουδετερώθηκε από τον γκολκίπερ της Λέστερ με τη συμπλήρωση μισής ώρας και το σουτ του Μάντισον, κόντραρε, άλλαξε πορεία, αλλά κατέληξε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Πίκφορντ.

Ό,τι δεν κατάφερε όμως η Λέστερ πριν την συμπλήρωση των 45’, το κατόρθωσε στο διάστημα πριν την λήξη του πρώτου μέρους, με τον Τίλεμανς να σουτάρει εκτός περιοχής και να βρίσκει δίχτυα για 2η φορά στα τρία τελευταία ματς με απίθανο τρόπο.

Άπαντες περιμέναμε την απάντηση των «ζαχαρωτών», αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ. Η Έβερτον ολοκλήρωσε το ματς με μόλις 2 εντός εστίας τελικές και «τιμωρήθηκε» για την αδράνειά της από τον Χάρβεϊ Μπαρνς στο 86’, σε μία έξοχα εκτελεσμένη αντεπίθεση, με την 2η ασίστ του Μάντισον στο ματς!

Κάπως έτσι, 2-0 έμεινε μέχρι τέλους και η Λέστερ ανέβηκε στην 15η θέση, μετρώντας τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Δημήτρης Μανάκος