Ο Μπρούνο μίλησε περίεργα για τον Γκαρνάτσο: «Δεν είχε σωστή συμπεριφορά…» (vid)

Άνευ λόγου και αιτίας ο Μπρούνο Φερνάντες ουσιαστικά δεν άφησε τον Γκαρνάτσο να χαρεί το πρώτο του γκολ με την Γιουνάιτεντ και έκανε λόγο για άσχημη συμπεριφορά του νεαρού το καλοκαίρι, προτού τελικά πάρει ευκαιρίες και βελτιώσει την νοοτροπία και την εικόνα του…  



Ο Μπρούνο μίλησε περίεργα για τον Γκαρνάτσο: «Δεν είχε σωστή συμπεριφορά…» (vid)

Η Γιουνάιτεντ χρειαζόταν ακόμα ένα γκολ για να βρεθεί στην κορυφή του ομίλου της στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά το 1-0 επί της Σοσιεδάδ την έστειλε στα playoffs για την πρόκριση στους «16».

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο σκόραρε για πρώτη φορά με το ανδρικό τμήμα των «κόκκινων διαβόλων» και μάλιστα το έκανε από την ασίστ του απόλυτου ινδάλματός του, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μπρούνο Φερνάντες λίγο μετά το ματς στις δηλώσεις του προκάλεσε απορία και αρνητική έκπληξη αφού δεν μίλησε με ιδιαίτερα θετικά λόγια για τον μικρό. Δίχως να καταλάβει κανείς τον λόγο που το έκανε στο συγκεκριμένο timing, αφού ήταν παντελώς αχρείαστο, ο Πορτογάλος σχολίασε:

«Δεν είχε τη σωστή νοοτροπία το καλοκαίρι στην προετοιμασία, όμως βελτιώθηκε και γι’ αυτό παίρνει τώρα τις ευκαιρίες του. Είναι καλός, αλλά περιμένουμε πολλά περισσότερα από εκείνον».