Η FIFA καλεί τις χώρες να σιωπήσουν και ν’ ασχολούνται μόνο με το ποδόσφαιρο!

Απίστευτη επιστολή της FIFA που βλέπει και αφουγκράζεται το κλίμα που επικρατεί για το Μουντιάλ και καλεί τις συμμετέχουσες χώρες να πάψουν να μιλούν και να δηλώνουν τη στάση τους αναφορικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα και την κατάσταση στη Μέση Ανατολή! «Μην ασχολείστε με όσα θέματα υπάρχουν στον κόσμο» το μήνυμα!  



Η FIFA καλεί τις χώρες να σιωπήσουν και ν’ ασχολούνται μόνο με το ποδόσφαιρο!

Οι Άγγλοι είναι ξεκάθαροι ως προς την υποστήριξη που θα εκφράσουν στο θέμα της ενότητας και της αποδοχής της διαφορετικότητας με το One Love περιβραχιόνιο, ακόμα κι αν επιβληθεί πρόστιμο στην Ομοσπονδία από την FIFA.

Το ίδιο θα κάνουν και οι Ουαλοί, αλλά και άλλες 6 ευρωπαϊκές χώρες που θα συμμετέχουν στο Μουντιάλ, ενώ πρόσφατα εκφράστηκαν και οι Αυστραλοί, όπως το κάνουν με συνέπεια στις υποχρεώσεις τους οι Νορβηγοί παίρνοντας θέση υπέρ των εργατών του Κατάρ.

«Μην ασχολείστε με όσα συμβαίνουν στον κόσμο, επικεντρωθείτε στο ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ότι στον κόσμο επικρατεί αναταραχή και πολλά ζητήματα πολιτικής φύσης εμφανίζονται ως προκλήσεις. Μην βυθίζετε το ποδόσφαιρο μέσα σε αυτά» ήταν το γενικότερο μήνυμα από τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο και την γενικό γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Φάτμα Σαμούρα.