Το ματς της χρονιάς στη League One: 2-2 στο 90’, 4-4 τελικό! (vids)

Το ματς της χρονιάς έλαβε χώρα στη League One ανάμεσα σε Τσάρλτον και Ίπσουιτς, που πήραν από έναν βαθμό στο τελικό 4-4, σε αγώνα που ήταν 2-2 μέχρι το 90ο λεπτό!



Το ματς της χρονιάς στη League One: 2-2 στο 90’, 4-4 τελικό! (vids)

Τρομερά πράγματα στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Τσάρλτον και την Ίπσουιτς στη League One, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πιθανώς το ματς της χρονιάς, στην 3η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Το τελικό 4-4 δεν «μιλάει» από μόνο του, αλλά η εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν αναμφίβολα εντυπωσιακή. Πόσο μάλλον αν αναλογιστεί κανείς πως μέχρι και το 90ο λεπτό, το ματς ήταν στο 2-2.

Αναλυτικότερα, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 2-0 μέχρι το 52', αλλά ισοφαρίστηκαν με γκολ στο 63' και στο 76'.

Ωστόσο, σκόραραν δις εκ νέου, με τους Λαντάπο και Μόρσι στο πρώτο και το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και όλα έδειχναν πως θα φύγουν με το πολυπόθητο τρίποντο από την εν λόγω έδρα, για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια.

Ούτε τώρα όμως ήταν η ώρα τους. Η Τσάρλτον βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει, με τον Τόμας να μειώνει αρχικά στο 90+6' και τον Ντόμπσον να ολοκληρώνει το... έπος τρία λεπτά αργότερα, σε ένα απίθανο φινάλε, που τουλάχιστον φέτος, δεν έχει προηγούμενο!

Δημήτρης Μανάκος