Το Φούλαμ – Έβερτον ξεπέρασε σε 10 λεπτά τα… κόρνερ του Νιούκαστλ - Βίλα!

Με εντυπωσιακό ρυθμό ξεκίνησε η αναμέτρηση της Φούλαμ με την Έβερτον, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Premier League, με τις δύο ομάδες να έχουν αθροιστικά 7 κόρνερ στο πρώτο δεκάλεπτο, συνδυαστικά με 4 τελικές προσπάθειες και 6 ευκαιρίες για γκολ. Πόσα κόρνερ είχαμε στην ευρεία νίκη της Νιούκαστλ με την Άστον Βίλα; Τέσσερα λιγότερα!



Το Φούλαμ – Έβερτον ξεπέρασε σε 10 λεπτά τα… κόρνερ του Νιούκαστλ - Βίλα!

Εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο έκανε την εμφάνισή του στο 7ο ματς που λαμβάνει χώρα για την 14η αγωνιστική της Premier League ανάμεσα στη Φούλαμ και την Έβερτον, με τις δύο ομάδες να ξεκινούν το παιχνίδι άκρως επιθετικά και αυτό να «μεταφράζεται» στην στατιστική υπηρεσία.

Κατέγραψαν αθροιστικά 4 τελικές προσπάθειες, τρεις οι γηπεδούχοι και μία οι φιλοξενούμενοι, με το 75% αυτών να είναι εντός εστίας, την ώρα που συνδυαστικά, οι δύο αντίπαλοι, εκτέλεσαν στο πρώτο δεκάλεπτο, 7 κόρνερ.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης; Πως 9 είχαμε συνολικά στο ματς της Γουλβς με τη Μπρέντφορντ στο Community και 3 στη νίκη της Νιούκαστλ με την Άστον Βίλα, με 4-0, όλα για τους γηπεδούχους!

Δημήτρης Μανάκος