Τζέραρντ και Λάμπαρντ είναι τόσο κακοί που… «γλυκαίνουν» τον εφιάλτη του Νέβιλ στην Βαλένθια!

Ποιος είπε ότι επειδή ήταν κορυφαίοι ως ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να φτάσουν τόσο εύκολα, τόσο ψηλά, ακόμα και στην προπονητική; Τα παραδείγματα των  Τζέραρντ και Λάμπαρντ που είναι… χειρότερα από τον εφιάλτη που βίωσε ο Γκάρι Νέβιλ στην Βαλένθια, αποδεικνύουν πως τελικά δεν κάνουν όλοι για όλα…  



Τζέραρντ και Λάμπαρντ είναι τόσο κακοί που… «γλυκαίνουν» τον εφιάλτη του Νέβιλ στην Βαλένθια!

Ναι μεν είναι επιλογές που μπορεί να μη βγήκαν σε καλό, αλλά μέσα σε όλα υπάρχει πάντοτε ένα μάθημα.

Αυτό ακόμα προσπαθεί να το κάνει κτήμα του ο Φρανκ Λάμπαρντ στην Έβερτον, έχοντας τεράστιας σημασίας εμπειρίες από την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, ενώ, το δικό τους μάθημα το πήραν πολύ καλά οι Νέβιλ και Τζέραρντ.

Η απόλυση του άλλοτε ηγέτη της Λίβερπουλ από τον πάγκο της Άστον Βίλα, οριστικοποίησε πως αποχωρεί από τους «χωριάτες», τους οποίους επέλεξε για να επιστρέψει στην Πρέμιερ μετά την μεγάλη επιτυχία του ως κόουτς της Ρέιντζερς, με χείριστο ποσοστό νικών.

Το 32% του Stevie G και το 33% του Φράνκι αυτή τη στιγμή στα «ζαχαρωτά» είναι χειρότερα από το 35% που είχε καταγράψει στη σύντομη παρουσία του στην προπονητική, στον πάγκο της Βαλένθια, ο Γκάρι Νέβιλ. Εκείνη η θητεία του άλλοτε αμυντικού της Γιουνάιτεντ γίνεται συνεχώς «όπλο» στους υπόλοιπους για καζούρα και πικάρισμα, με τον νυν τηλεσχολιαστή του SkySports να έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα επιστρέψει ποτέ στην προπονητική μετά απ’ ό,τι έζησε.

Και αυτό καθιστά ξεκάθαρο πόσο άσχημα είναι τα ποσοστά των Τζέραρντ και Λάμπαρντ, ακόμα κι αν στην ποδοσφαιρική τους καριέρα, ήταν από τους κορυφαίους στη θέση τους…