Φράνσις Ουζόχο: Το πρόσωπο της απόλυτης ευτυχίας, απολαμβάνοντας το παιδικό του όνειρο (pics & vids)

Η ομάδα του ηττήθηκε. Με γκολ στο 90’ + 3’. Με τρόπο, δηλαδή, που πονάει τον ποδοσφαιριστή. Κι όμως, ο Φράνσις Ουζόχο δεν σταματούσε να χαμογελάει. Γιατί είδε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να τον συγχαρεί. Γιατί είδε τον Ντε Χέα από κοντά και συζήτησαν, όπως το ονειρευόταν και το ήθελε πολύ. Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, είναι το πρόσωπο της απόλυτης ευτυχίας.  



Φράνσις Ουζόχο: Το πρόσωπο της απόλυτης ευτυχίας, απολαμβάνοντας το παιδικό του όνειρο (pics & vids)

Η κυπριακή ομάδα στάθηκε τρομερά στο παιχνίδι του «Ολντ Τράφορντ» το βράδυ της Πέμπτης. Άντεξε στις 34 τελικές προσπάθειες των «κόκκινων διαβόλων» που τελικά βρήκαν γκολ από τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ στο 90’ + 3’ για να γλιτώσουν μια ισοπαλία που θα ήταν σαν… πραγματική ήττα για εκείνους.

Ο Ουζόχο έκανε ό,τι μπορούσε. Έπιασε ό,τι μπορούσε να πιάσει. Έκανε τους παίκτες του Τεν Χαγκ και τον Ολλανδό κόουτς ν’ απορούν με την βραδιά στην οποία βρέθηκε. Κι όμως, ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ έβγαλε και φωτογραφία μαζί του στ’ αποδυτήρια μετά το ματς.

Ο πορτιέρε της Ομόνοιας έζησε το μεγάλο του ποδοσφαιρικό όνειρο. Αυτό που έβλεπε στον ύπνο του και φανταζόταν στον ξύπνιο του, για την καριέρα που θα έκανε, για την ομάδα την οποία ήθελε να συναντήσει από κοντά, τους παίκτες με τους οποίους ήθελε να τεθεί αντιμέτωπος και το γήπεδο την ατμόσφαιρα του οποίου ήθελε να βιώσει.

Όλα αυτά, τον έκαναν ευτυχισμένο κι ας μάζεψε τελικά τη μπάλα από τα δίχτυα του στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με την ομάδα του να φεύγει ηττημένη από το παιχνίδι. Ο Ουζόχο δεν σταματούσε να χαμογελάει στις κάμερες μιλώντας στα Media, τα οποία έκαναν χαμό για μια του δήλωση. Έκανε αίσθηση ο γκολκίπερ του κυπριακού κλαμπ. Έζησε τη βραδιά του. Αυτή την οποία μάλλον φυλάσσει η μοίρα για τον καθένα. Και για εκείνον, ήρθε με την ομάδα που υποστήριζε από μικρός. Στο γήπεδο που του προκαλούσε έκσταση. Απέναντι στον CR7, ο οποίος του αναγνώρισε την προσπάθεια και του χαμογέλασε.

Το πρόσωπο του Ουζόχο, είναι αυτό της απόλυτης ευτυχίας. Του ανθρώπου που αισθάνθηκε πως έζησε στο απόλυτο, τη δική του στιγμή…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης