«Άρρωστο» κοντρόλ του Πακετά, επική αντίδραση του Κρέσγουελ στον πάγκο! (vid)

Όσο η Γουέστ Χαμ κερδίζει, η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της θα διαφοροποιείται. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και για όποιον δεν το υιοθετεί, ας ρίξει μία ματιά στην επική αντίδραση του Κρέσγουελ, σε ένα απίθανο κοντρόλ του Πακετά, στο ματς με την Άντερλεχτ, στην 3η αγωνιστική του Europa Conference League!



«Άρρωστο» κοντρόλ του Πακετά, επική αντίδραση του Κρέσγουελ στον πάγκο! (vid)

Άπαντες στη Γουέστ Χαμ, γνωρίζουν δεδομένα πως με την απόκτηση του Λούκας Πακετά, έχουν προσθέσει κάτι πολύ σημαντικό στο παιχνίδι τους. Το απρόβλεπτο στοιχείο. Δεν ξέρεις από πού μπορεί να σε προσπεράσει, δεν έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου να τον σταματήσεις, αν η μπάλα φτάσει στα πόδια του και την υποδεχθεί.

Πόσο μάλλον, αν την υποδεχθεί έτσι… Όπως στο ματς της 3ης αγωνιστικής δηλαδή του Europa Conference League απέναντι στην Άντερλεχτ, με τον Πακετά να κοντρολάρει με το τακουνάκι στον… αέρα και τον πάγκο της Γουέστ Χαμ να μην μπορεί να συγκρατηθεί!

Ο Κρέσγουελ ξεκίνησε να γελάει, «θαυμάζοντας» τον συμπαίκτη του, ενώ η αντίδραση του Σούτσεκ συνοψίζει όσα κάναμε και εμείς, βλέποντας το «άρρωστο» κοντρόλ του Πακετά!

Δημήτρης Μανάκος