Ένας Χάαλαντ να... σε πιάνει τρέλα με όσα κάνει!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ με τα 19 γκολ του για τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις μετά και τα δυο στην Κοπεγχάγη το βράδυ της Τετάρτης, έχει ξεπεράσει κατά πολύ πλέον τα xGoals που διαμορφώνονταν βάσει των ευκαιριών του για το σκοράρισμα! 



Ένας Χάαλαντ να... σε πιάνει τρέλα με όσα κάνει!

Ο Νορβηγός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι κάνει τον Πεπ Γκουαρδιόλα ν' απορεί με την έφεση που έχει μπροστά από την αντίπαλη εστία. 

Ο κόσμος στην Αγγλία συγκεντρώνει υπογραφές για να τον διώξει η Πρέμιερ αφού... είναι «ψεύτης» με τόσα γκολ, ενώ, ο γκολκίπερ της Κοπέγχάγης ρωτούσε τον Γκρίλις αν αυτός ο θηριώδης άνθρωπος είναι πραγματικά... γήινος. 

Τα στοιχεία που προκύπτουν από τον φοβερό και τρομερό Έρλινγκ Χάαλαντ είναι τέτοια που μόνο θαυμασμό προκαλούν σε οποιονδήποτε τον απολαμβάνει στο γήπεδο. 

Έχει 50 τελικές, με 0,25 xGoals ανά τελική που πραγματοποιεί προς την εστία. 

Τα γκολ του, είναι επισήμως 19 σε όλες τις διοργανώσεις σε 959 λεπτά συμμετοχής. Θέλετε να μάθετε πόσα είναι τα xGoals του; Ο δείκτης του theAnalyst έδειξε... 12,3! Δηλαδή, ο Χάαλαντ έχει σκοράρει 7 φορές περισσότερες απ' όσο θα περίμενε κανείς βάσει των φάσεων στις οποίες έχει συμμετοχή για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα!

Στο Champions League μετράει 1,27 γκολ ανά 1 ματς! Έχει 28 γκολ σε 22 συμμετοχές. 

Υπάρχουν 98 ομάδες με χειρότερο συντελεστή από τον Χάαλαντ. 

Ο Viking συνολικά έχει 217 ματς, 173 γκολ, 42 ασίστ. Και το κυριότερο απ' όλα, είναι ΜΟΛΙΣ 22 ΕΤΩΝ!