Τσιμίκας: «Και πέρυσι ήμασταν στο -15 και στο τέλος διεκδικήσαμε τον τίτλο» (vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας έδειξε πως γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες της Λίβερπουλ και την αντίδραση που πρέπει να έχει η ομάδα μετά το πολύ ζόρικο ξεκίνημα στη φετινή σεζόν.  



Τσιμίκας: «Και πέρυσι ήμασταν στο -15 και στο τέλος διεκδικήσαμε τον τίτλο» (vid)

Ο Έλληνας φουλ μπακ δεν θέλησε να ψάξει για δικαιολογίες μετά και το 3-3 με την Μπράιτον που άφησε ακόμα πιο πίσω τους «κόκκινους» στη μάχη για τη διεκδίκηση της κορυφής της Πρέμιερ και για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

«Δεν θα δικαιολογηθώ μπροστά σας, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Και πέρυσι ήμασταν στο -15 και στο τέλος διεκδικήσαμε τον τίτλο» ανέφερε ο Greek Scouser ενόψει του ματς με την Ρέιντζερς για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Όντας εκείνος που θα πάρει γι’ ακόμα ένα παιχνίδι φανέλα βασικού αφού ο Ρόμπερτσον είναι ανέτοιμος, ο Τσιμίκας σχολίασε για τη σχέση του με τον Σκωτσέζο: «Είναι εξαιρετικό παιδί και παίκτης τοπ επιπέδου. Είναι πάντοτε εκεί για να με βοηθήσει και να μου δείξει τι μπορώ να κάνω καλύτερα. Κι εγώ τον βοηθάω όταν βλέπω τα παιχνίδια απ’ έξω και αντιλαμβάνομαι κάποια πράγματα. Είναι καλό παιδί και περνάμε αρκετό χρόνο μαζί».