Ο Εντλοβού, ο Αρσάβιν και ο Τροσάρ με το τριπλό «χτύπημα» στο «Άνφιλντ» (vids)

Ο Λεάντρο Τροσάρ σκόραρε τρεις φορές, πλήγωσε τη Λίβερπουλ, πήρε τη μπάλα της αναμέτρησης στο σπίτι του και μπορεί να δηλώνει πως είναι μόλις ο τρίτος ποδοσφαιριστής που καταφέρνει να σημειώσει χατ-τρικ στο «Άνφιλντ» απέναντι στη Λίβερπουλ! Μονάχα ένας κατάφερε να φύγει νικητής...  



Ο Εντλοβού, ο Αρσάβιν και ο Τροσάρ με το τριπλό «χτύπημα» στο «Άνφιλντ» (vids)

Ο Τροσάρ έκανε ονειρεμένο το ντεμπούτο του Ντε Τζέρμπι στον πάγκο των «γλάρων», αφού, η ομάδα του Ιταλού κόουτς ναι μεν έχασε προβάδισμα δυο τερμάτων που είχε πάρει στο ματς με τυος Κυπελλούχους Αγγλίας το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο, το τελικό 3-3 δίνει πανάξια έστω κι έναν βαθμό στην Μπράιτον.

Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης έγινε μόλις ο τρίτος που καταφέρνει να σημειώσει χατ-τρικ στο «Άνφιλντ» τα τελευταία... 37 χρόνια!

Ο πρώτος ήταν το 1995 και ο κόσμος μπορεί να τον έχει ξεχάσει, ωστόσο, ο Πίτερ Εντλοβού είχε καταφέρει να οδηγήσει την Κόβεντρι σε τεράστιο αποτέλεσμα απέναντι στη Λίβερπουλ εκτός έδρας με το τελικό 3-2.

Αυτός ήταν και ο μοναδικός που πανηγύρισε νίκη, αφού, πριν από τον Τροσάρ, είχε μεσολαβήσει ο σπουδαίος, Αντρέι Αρσάβιν. Ο Ρώσος ποδοσφαιριστής δεν είχε μείνει στα τρία τέρματα, αλλά έφτασε στο καρέ μ' εκείνο το καταπληκτικό 4-4 της Άρσεναλ με τους «κόκκινους» στο «Άνφιλντ».