Ο Χιούλμαντ ίσως στέλνει «μήνυμα» στον Τεν Χαγκ για τον Έρικσεν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν ήταν εντυπωσιακός στα τελευταία ματς του Nations League και ίσως ο τρόπος που τον χρησιμοποίησε και εκμεταλλεύτηκε τις επιθετικές του διαθέσεις ο ομοσπονδιακός κόουτς, Κάσπερ Χιούλμαντ, να έστειλε «μηνύματα» στον Έρικ Τεν Χαγκ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



Ο Χιούλμαντ ίσως στέλνει «μήνυμα» στον Τεν Χαγκ για τον Έρικσεν

Ο Δανός μεσοεπιθετικός, κυρίως στο ματς απέναντι στους Γάλλους, ήταν ο κορυφαίος του αγωνιστικού χώρου. Έφτιαξε 8 ευκαιρίες για σκοράρισμα, ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 84% επιτυχημένες μεταβιβάσεις, είχε 9 επιτυχημένες μεγάλες μπαλιές, κέρδισε 4 μονομαχίες εδάφους και ανέκτησε την κατοχή 10 φορές.

Όλα αυτά, τα έκανε παίζοντας αρκετά πιο ελεύθερα απ’ ότι το κάνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Άλλωστε, στην εθνική ομάδα της Δανίας αγωνίζεται σε τριπλέτα στο χώρο του κέντρου, σε αντίθεση με τους «κόκκινους διαβόλους» που έχει έναν «κόφτη» και τον Μπρούνο Φερνάντες ως 10άρι.

Ο Τεν Χαγκ θεωρεί πως ένας αμυντικός χαφ δεν αρκεί για να αισθάνονται και μεγαλύτερη σιγουριά οι Βαράν και Λισάντρο, γι’ αυτό και δεν τοποθετεί τον Φρεντ ή τον ΜακΤόμινεϊ ή ακόμα και τον Καζεμίρο μόνους τους.

Αν ο Ολλανδός προπονητής της Γιουνάιτεντ σκεφτεί το ενδεχόμενο του 4-1-2-3 και τοποθετήσει τον Έρικσεν μαζί με τον Μπρούνο, έχοντας πίσω έναν αμυντικό χαφ και προωθώντας τους πλάγιους επιθετικούς πολύ πιο κοντά στον φορ, ίσως και να βγει περισσότερο η επιθετική ικανότητα του Δανού στο «Ολντ Τράφορντ».