Παραδοχή Μόντριτς: «Ήθελα να πάω στην Τσέλσι, δυστυχώς δεν έγινε…»

Από τις ιστορίες που θα μπορούσαν να έχουν αλλάξει την ιστορία ενός ποδοσφαιριστής και μιας ομάδας. Ο Λούκα Μόντριτς παραδέχεται πως το 2011 έφτασε μια ανάσα από την Τσέλσι, επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη που έκανε ο τότε προπονητής των «μπλε», Βίλας – Μπόας, που λίγο αργότερα απολύθηκε από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.  



Παραδοχή Μόντριτς: «Ήθελα να πάω στην Τσέλσι, δυστυχώς δεν έγινε…»

Ο Βίλας – Μπόας σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε ότι το γεγονός πως ο Μόντριτς τελικά δεν υπέγραψε στο λονδρέζικο κλαμπ, προκάλεσε την οργή του Ρώσου μεγιστάνα, με την Τσέλσι να ξεκινάει πολύ άσχημα τη σεζόν 2011-2012 και τον Πορτογάλο κόουτς νΆ απολύεται.

Τώρα, στην αυτοβιογραφία του, αποσπάσματα της οποίας δημοσίευσε ο Guardian, ο Κροάτης «μαέστρος» της Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαιώνει τον τότε προπονητή της Τσέλσι και δηλώνει:

«Είχαμε ένα πολύ σύντομο ραντεβού με τον Αμπράμοβιτς στο ιδιωτικό του γιοτ. Παρά τους πολυάριθμους άνδρες που είχε για ασφάλεια, αισθανθήκαμε και οι δύο πολύ άνετα όση ώρα διήρκησε η κουβέντα. Ήθελα να πάω στην Τσέλσι γιατί τότε αναζητούσα έναν σύλλογο με φιλοδοξίες για τίτλους. Δεν θα το είχα αυτό αν έμενα στην Τότεναμ».

Τελικά το 2012 ο Λούκα Μόντριτς μετακινήθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης και γέμισε το βιογραφικό του με τρόπαια και ατομικές διακρίσεις.