Κερδισμένη η Τσέλσι από την ισοπαλία του «Γουέμπλεϊ»

Η ανατροπή της Αγγλίας σε 12’ και τα 2/3 τέρματα της Γερμανίας στο Λονδίνο, έκαναν τους ανθρώπους της Τσέλσι και τον Γκρέιαμ Πότερ να χαμογελάσουν για τη φόρα που πήραν οι ποδοσφαιριστές των «μπλε» στο παιχνίδι του Nations League.  



Κερδισμένη η Τσέλσι από την ισοπαλία του «Γουέμπλεϊ»

Από το… τίποτα, η Αγγλία κατάφερε όχι μόνο να επιστρέψει στο παιχνίδι με τα «πάντσερ», αλλά και να βρεθεί μέσα σε ελάχιστα λεπτά σε θέση οδηγού, ξεκινώντας μια αντεπίθεση που διήρκησε ελάχιστα, αλλά την είχε σε ρόλο οδηγού.

Με πρέσινγκ, με προσπάθεια, με τρεξίματα, με ιδρώτα στη φανέλα, οι ποδοσφαιριστές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έφεραν τούμπα το παιχνίδι, μέχρι φυσικά οι Γερμανοί να καταφέρουν ν’ αποτρέψουν την ήττα χάρη στο δώρο που έκανε ο Πόουπ…

Ο Μέισον Μάουντ ήταν εκείνος που με υπέροχο δεξί σουτ σκόραρε για το προσωρινό 2-2. Μάλιστα, ο Ρις Τζέιμς ήταν αυτός που του έκανε το γέμισμα στα όρια της περιοχής, ώστε ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι με μια επαφή να νικήσει τον Γερμανό γκολκίπερ και να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην Αγγλία μέχρι και την ολοκληρωτική ανατροπή.

Στην πλευρά των φιλοξενούμενων στο «Γουέμπλεϊ», ο Κάι Χάβερτς σκόραρε δις, τη μια εξ αυτών με απίστευτο αριστερό σουτ έξω από την περιοχή. Ζύγισε το σουτ, είχε χώρο και χρόνο, έβαλε φάλτσο και έστειλε τη μπάλα συστημένη στο βάθος της εστίας του Πόουπ.

Ο τελευταίος του έκανε δώρο το δεύτερο γκολ με την ασθενή απόκρουση που ευνόησε τον Χάβερτς, ο οποίος πλάσαρε από κοντά παίρνοντας το «ριμπάουντ» για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της Δευτέρας.