Χειμερινό «μπάσιμο» της Νιούκαστλ για Μάντισον!

Την απόκτηση του Τζέιμς Μάντισον φαίνεται πως έχει θέσει ως πρώτο στόχο της η Νιούκαστλ ενόψει του χειμερινού μεταγραφικού παζαριού, με τον ποδοσφαιριστή να θέλει να αποχωρήσει από τη Λέστερ και τις «καρακάξες» να επιχειρούν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή που δεν… πρόλαβαν το καλοκαίρι!



Χειμερινό «μπάσιμο» της Νιούκαστλ για Μάντισον!

Διανύει το 26ο έτος της ζωής του και με 3 γκολ σε 6 αναμετρήσεις, φαίνεται πως έχει ξεπεράσει για τα καλά το μεγάλο του τραυματισμό. Ο λόγος για τον Άγγλο επιτελικό μέσο, Τζέιμς Μάντισον, ο οποίος φαίνεται να είναι ο Νο 1 χειμερινός στόχος της Νιούκαστλ.

Το συμβόλαιο του με την Λέστερ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αλλά ο παίκτης δεν σκέφτεται την ανανέωση, με αποτέλεσμα η μεταγραφή του στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» να μοιάζει πιθανή, όντας ένας από τους στόχους των «καρακαξών» και το καλοκαίρι.

Μένει να φανεί αν οι δύο ομάδες είναι διατεθειμένες να δώσουν τα χέρια, προκειμένου ο Μάντισον να αποχωρήσει από τη Λέστερ μετά από τέσσερα χρόνια και να υπογράψει σε μία ομάδα που σε 8 ματς, μετρά πέντε νίκες, καμία ισοπαλία και τρεις ήττες, με συμμετοχή σε 6 γκολ αθροιστικά (γκολ και ασίστ)!

Δημήτρης Μανάκος