Έτσι τα κορίτσια της Άρσεναλ «διέλυσαν» την Τότεναμ μπροστά στον απίστευτο κόσμο τους! (vids)

Μία Άρσεναλ γεμάτη πάθος και ένταση, παρουσιάστηκε στο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου στις γυναίκες, με την 2η αγωνιστική της Women Super League να επιβεβαιώνει πως η πόλη είναι… κόκκινη, όπως ανάρτησε και ο σύλλογος μετά το τελικό 4-0. Δύο γκολ η Μίντεμα για πρώτη φορά φέτος, συγκλονιστική ατμόσφαιρα στο «Έμιρεϊτς που έθεσε νέο ρεκόρ!



Έτσι τα κορίτσια της Άρσεναλ «διέλυσαν» την Τότεναμ μπροστά στον απίστευτο κόσμο τους! (vids)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως έχει φροντίσει να ξεκινήσει στη Women Super League η Άρσεναλ, η οποία μετά την «τεσσάρα» επί της Μπράιτον, επικράτησε με 4-0 και της Τότεναμ, με το «Έμιρεϊτς» να θέτει ένα νέο ρεκόρ στο γυναικείο ποδόσφαιρο, μιας και οι 47.367 φίλοι της ομάδας, δεν έχουν παρευρεθεί ξανά σε ματς της εν λόγω κατηγορίας.

Πώς φτάσαμε στο τελικό 4-0 που μετέτρεψε το ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου σε… πάρτι; Το σκορ άνοιξε η Μιντ στο 5ο λεπτό, η Άρσεναλ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και ένα λεπτό πριν από την λήξη του πρώτου μέρους, η Μίντεμα, που δεν είχε σκοράρει ούτε στην 1η αγωνιστική, ούτε στο Champions League με την Αϊντχόφεν, πρόσθεσε το όνομά της στον πίνακα των σκόρερ.

Η Τότεναμ δεν βρήκε τα πατήματά της ούτε στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 69ο λεπτό, το τελικό σκορ είχε διαμορφωθεί. Η Ραφαέλ έκανε το 3-0 στο 54’, για να έρθει εκ νέου η Μίντεμα και να βρει δίχτυα για δεύτερη φορά στο ματς, επιβεβαιώνοντας πως λατρεύει να… πληγώνει τη «μισητή» αντίπαλο της ομάδας του.

Από εκεί και πέρα, το ματς «έσβησε», το 4-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους και η επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ βρήκε τον τρόπο, για μία ανάρτηση που αγαπούν οι φίλοι της. «Το Λονδίνο είναι… ακόμη κόκκινο.»

Δημήτρης Μανάκος